Pindúr Pandúrok musical?
Itt egy kis update komment:
Sikerült rápasszolnom a videót a hanghoz, fel is raktam a Google Driveomba a videót, viszont nem áll szándékomban feltenni ezt az indavideó oldalra, mivel a magyar hangot nem én vettem fel.
A magyar hang körülbelül 06:30-tól kezdődik.
Apropó az epilepsziás jeleneteket megpróbáltam visszafogni, hogy mindenki számára élvezhető legyen az epizód.
Gondolom azért nem illettek össze vagdosáskor a hang, mivel mi nálunk Magyarországon meg szinte majdnem mindenhol Európában a PAL gyorsítást alkalmazzuk ahol 100.4%-kal gyorsabb minden. Amerikában, meg egyes Ázsiai pontoknál ők az NTSC-t használják, ami a mi sebességünkhöz képest 99.4%-kal lassabb.
A megoldás természetesen hogy a mi változatunkat lassítsuk le -4%-kal hogy kellemes eredményhez jussunk.
Egyébként terveztem egy kicsit feljavítani a hangminősségét a videónak még holnap, és ismét megoszthatom az epizódot a frissített linkkel ide válaszba, mivel hallatán VHS-ről lett szedve a TV hangja (A piszkos muffled hang részek árulkodnak róla egyes jeleneteknél).
Ismét egy frissítő válasz:
Le sikerült egy kicsit takarítani a hangot a zajszűrővel, ki sikerült javítani a hangelcsúszásokat a képből, és a végén lévő nagy csendet nem némítottam le, hanem a zajszűrés miatt végre változatlan!
Talán lesz egy harmadik frissítő változat ebből, mivel még mindig ki kell javítanom a VHS hangokat néhány pontnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!