Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Pindúr Pandúrok musical?

Pindúr Pandúrok musical?

Figyelt kérdés
Az RTL Klubon láttam reggel a pindúr pandúrok című rajzfilmet, és olyan musical hatása volt, végig énekeltek benne. Mi ennek a résznek a címe, és le tudnám szedni valahonnan?

2012. márc. 1. 00:19
1 2
 11/16 Csabelito válasza:
Esetleg valaki megszerezte már a teljes hanganyagot vagy esetleg a teljes epizodot?
2019. ápr. 3. 22:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Megpróbálom rácsatolni a hangot a videóképre. Esetleg valakinek megvan a teljes hang? 15 perc az scak a 3/4-e az epizódnak. :c
2020. júl. 22. 17:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Itt egy kis update komment:

Sikerült rápasszolnom a videót a hanghoz, fel is raktam a Google Driveomba a videót, viszont nem áll szándékomban feltenni ezt az indavideó oldalra, mivel a magyar hangot nem én vettem fel.

[link]

A magyar hang körülbelül 06:30-tól kezdődik.

Apropó az epilepsziás jeleneteket megpróbáltam visszafogni, hogy mindenki számára élvezhető legyen az epizód.

2020. júl. 22. 20:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Köszi! Egyszer én is elkezdtem összeilleszteni, de csúszott a hang a képhez képest (eltérő FPS gondolom), és nem volt kedvem vagdosgatni, egy idő után feladtam és töröltem. De ez nagyon jó! Mindig minden platformon a szinkronizálás ellen beszélek, mert rengeteg negatív hatása van, és mindent eredeti nyelven + eredeti felirattal nézek. Viszont ezek a dalszövegek meg a szinkron/ének minősége nagyon ott van. Főleg úgy, hogy nagyon nem jellemző a dalbetétek feldolgozása a rímek és szöveghűség miatt, jellemzően visszavált az eredeti hangsávra egy tévés sorozatepizód, amíg énekelnek benne.
2020. júl. 22. 20:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Gondolom azért nem illettek össze vagdosáskor a hang, mivel mi nálunk Magyarországon meg szinte majdnem mindenhol Európában a PAL gyorsítást alkalmazzuk ahol 100.4%-kal gyorsabb minden. Amerikában, meg egyes Ázsiai pontoknál ők az NTSC-t használják, ami a mi sebességünkhöz képest 99.4%-kal lassabb.

A megoldás természetesen hogy a mi változatunkat lassítsuk le -4%-kal hogy kellemes eredményhez jussunk.

Egyébként terveztem egy kicsit feljavítani a hangminősségét a videónak még holnap, és ismét megoszthatom az epizódot a frissített linkkel ide válaszba, mivel hallatán VHS-ről lett szedve a TV hangja (A piszkos muffled hang részek árulkodnak róla egyes jeleneteknél).

2020. júl. 23. 00:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Ismét egy frissítő válasz:

Le sikerült egy kicsit takarítani a hangot a zajszűrővel, ki sikerült javítani a hangelcsúszásokat a képből, és a végén lévő nagy csendet nem némítottam le, hanem a zajszűrés miatt végre változatlan!

Talán lesz egy harmadik frissítő változat ebből, mivel még mindig ki kell javítanom a VHS hangokat néhány pontnál.

[link]

2020. júl. 23. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!