Ti is nézitek A Szupercsapatot a CoolTV-n?
Figyelt kérdés
6 éves koromban láttam utoljára, és most teljesen be vagyok zsongva, hogy megint adják. Más is így van ezzel?2012. febr. 29. 18:56
1/3 anonim válasza:
Igen én is nagyon szeretem és ezelőtt régen láttam, örülök h adják és "Imádom ha egy terv sikerül" :-)
2/3 anonim válasza:
Még nem sikerült elcsípnem, de biztos nézni fogom, imádtam kiskoromban.:)
3/3 anonim válasza:
Énis ugyanigy vagyok vele :D Csak most d.u. suliban és jövőhét váltás és legalább birom nézni.Aminek a legjobban örülök,hogy a leges legelejéről adják.Még le is töltöttem az első,második,harmadik évadot magyarul.Sajnos ha jóltudom a negyedik,ötödik évad csak angolul van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!