Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » (Anime, cosplay) Szerinted ez...

(Anime, cosplay) Szerinted ez jó ötletnek?

Figyelt kérdés
Fiú karaktert szeretnék megszemélyesíteni lány verzióba.Nem kérdéses,hogy maga az alap ruha így át lesz kicsit alakítva nőies verzióra. Mennyire jó ötlet,esetleg verseny képes is lehetne egy ilyen? Vagy jobban szeretik az eredeti karaktert?
2012. febr. 28. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát érdekesnek érdekes ötlet sztem, de népszerűségben valószínűleg az eredeti karakterek nyernek. :D
2012. febr. 28. 16:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ettől tartok kicsit én is.. :D Csak remélem,hogy a kevés cp-s közt azért részben figyelembe veszik a "kreativitást" is,ha lehet annak nevezni XD Mindenesetre remélem,hogy jól sül el a dolog:)
2012. febr. 28. 16:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Már miért kéne nőies verzió belőle. Itt egy link egy fantasztikus cosplayeresről, több férfi karaktert megformált már. [link]
2012. febr. 28. 21:12
 4/5 anonim válasza:
(bocs fáziskésés ><)hát ha küldesz egy képet az ötletről akkor megtudnám mondani a véleményemet meg attól függ hogy melyik karakter
2012. jún. 22. 13:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Soul Eaterból a kidet :D nekem nagyon tetszik [link]

Ez egy verzió ..

[link]

Nekem ez a verzió jobban bejön de szerintem mind a 2 jó ..:)

2012. szept. 13. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!