Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nézi valaki a Hacktion-t?...

Nézi valaki a Hacktion-t? Tetszik?

Figyelt kérdés

Eddig 2 részt láttam, de szerintem ritka béna:)

Lehet csak azért van, mert a 24-et nagyon szeretem és az azért klasszisokkal jobb.

De ezt leszámítva azért tényleg odafigyelhetnének a forgató könyv írók...az még nekem is evidens, hogy egy betörésnél az ember kesztyűt visel:)

Ja és nem kritizálni akarok, csak véleményekre vagyok kíváncsi.

2012. febr. 28. 13:34
 1/7 anonim ***** válasza:

A sorozatot nem láttam, de hozzánk például kesztyű nélkül törtek be :) Ugyanis találtak egy rakat ujjlenyomatot, tehát abszolút nem evidens a téma :P

De csak kötözködök, tudom :P

2012. febr. 28. 13:39
 2/7 A kérdező kommentje:
oké,de itt titkosszolgálatról van szó...:)
2012. febr. 28. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:

a helyszínelőkben és hasonló sorozatokban látott nyomozási technikák a való életben nem nagyon állják meg a helyüket. ha az epizód végén az elkövető magától nem tenne vallomást, akkor sosem tudnák rábizonyítani a gyilkosságot.

egyébként a hacktion nézhető, magyar viszonylatban simán jó sorozat.

2012. febr. 28. 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk akkor kaszálnak egy sorozatot, ha nem tudja a nézettség 20%-át produkálni. Ez a sorozat a csúcspontján 5%-ot ért el, és utána is zuhant, ennek ellenére berendeltek belőle új évadot. A számok alapján túlzás azt mondani hogy jó, vagy nézett, egyszerűen csak azért fut, hogy betömje az adott sávot, és hozza a csatorna átlagát.

Amikor hétfőn fut, akkor 3%-ot hoz, míg minden más párhuzamos sorozat 20% fölött.

[link]

[link]

2012. febr. 28. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Eddig minden részt láttam és informatikusként egy nagyszerű, szórakoztató akció-sorozatnak tartom (főleg a magyar átlagszínvonalhoz képest).

Nyilvánvaló, hogy vannak kisebb-nagyobb pontatlanságok, de mivel fikció, ezért ezeket nagyrészt el lehet nézni, az viszont rettentően nagy pozitívum, hogy aktuális dolgokra utalást szőnek a történetbe és különböző (vicces) informatikai kliséket használnak.

A nézettséghez meg annyit, hogy lehet, hogy kevesen nézik, de még így is nagyobb az a szám, mint előző évben levetített magyar filmek össznézettsége a mozikban.

2012. febr. 28. 15:17
 6/7 A kérdező kommentje:

Na a magyar filmekről nem beszélnék...én nagyon szeretem a magyar filmeket, a régieket!!Azok nézhetőek, viccesek, jók, a maiak...hagyjuk.

Lehet nekem azért nem annyira szórakoztató ez,mert nem értem az informatikus dolgokat benne.

Kíváncsi leszek a Marslakókra...

2012. febr. 28. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kritizálni kell... Nézni!
2013. jún. 2. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!