A Kaichou wa Maid-sama -nak lesz 2. évadja?
26 rész meg 2 special van eddig , ha lesz se mostanában mert nemnhallotam róla .
"Sűrgősen rá kell jönnöm nagyon szeretem ezt az animet és belepusztolok ha nem lesz 2. évadja" - Énis igy voltam az Angel Beats!-el a Sekirei-vel(3évad(?)) Kampfer-el , Mayo Chiki-vel , bár annak még lehet ..
ÖSzintén sok középszerü shounen szart kéne lelöni .. pl a bleach aizen halála ota 1 s*ar! SZVSZ!
a bleach és társai lehet, hogy szarok, de sokan nézik, és abban van a bevétel, szóval nem mostanában törlik :D
A fenti animéről egyelőre nem tudni, vannak hírek, hogy talán lesz második évad, hivatalos bejelentség nincs, nyárig néztem a várható animéket, de nem szerepelt - persze még változhat, de szerintem nem idén lesz.
Elkeseredni azért nem kell, sokszor várni kell 1-2 évet két évad/sorozat között. :D
De emlékeim szerint a manga tovább van, nem? Miért nem olvasod el azt addig?
Pedig kedves második , jövöhónapban abbahagyják 1 jó idöre a Bleachet!
Sztem már aizen halálánal ezt kellet volna tenni , de most tényleg megteszik .
US-en is fentvolt multkor : A sorozatból Márciusban befejeződik! Több éves szünetre indul.
Köszönöm a válaszokat! Csak kibírom valahogy :(
A másodiknak: a mangában nekem nem jön annyira az egész, ezért nemis szoktam nagyon mangázni..
Hát felőlem aztán törölhetik, és nem tok hozzá szólni, mert elképzelésem sincs ki az az aizen. xD nem csak a bleach-re mondtam, hanem a hasonszőrű maratoni szappanopera sorozatokra, van még sok ilyen, nagy marchendise-zal. :D
Hát ha a manga nem pálya, kakor sajnos marad a várakozás, figyeld az újakat, hátha. :D
hát én mangában láttam és néztem meg az első évadot
nade második?? és mi az hogy usui-nak vam bátyja? és miért nem mutatták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!