Jó horror filmet keresek. (? )
Végül is ízlések és pofonok, elfogadom, ha téged nem nyűgözött le! :)
Ha az a film, amit írtál, még ijesztőbb, akkor nem hinném, hogy megnézem :D
azt mondják,hogy erős idegzetűeknek való,szerintem túlértékelt kicsit,de mindenképpen ötletes a története,és a csavar a végén a legjobb :)
de "hardcore" keresztények inkább ne nézzék meg,mert kritika az van benne rendesen(talán nemis alaptalanul).
Na akkor ezt most megnézem szeretem az ilyen kereszténységet "nyaggató" filmeket :) (Magamat se mondanám kereszténynek) meg amiket elkövettek a történelem során a "HIT v isten nevében" szóval értitek :)
Egyébként ezzel a témával kapcsolatos jó film szerintem még a Black Death (fekete halál) na az is szépen bemutatja ezt!
Na meg pár jelenetet szerény kis hazánkban forgattak szóval kötelező :DD
neve alapján jónak tűnik,megnézem.
egyébként még a silent hill is kicsit ilyen "keresztény-nyaggató",ha érdekel :D
köszi
Hát én azt láttam már nagyon régen, de nem vágom igazán, hogy mi volt benne pontosan :)
Annyi maradt meg, hogy 1 elhagyatott poros ködös városban játszódik ahonnan nem igazán tudnak kijutni meg vannak ott valami szellemek vagy ilyesmik :)
eszt nézd meg nem a vér a lényeg benne hanem a tőrténet és nem vontatot film hanem izgalmas érdemes megnézd nem fogod meg bánni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!