Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Vorta lehet szerelmes?

A Vorta lehet szerelmes?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy nincs esztétikai érzékük, és klónozzák őket, de az Alapítók meghagyták köztük a férfiakat és a nőket.

2012. febr. 25. 11:56
 1/5 Tiktaalik válasza:
remélem,mert én nagyon oda illetve vissza vagyok a jem'hadarért:)...bár jem'hadar csak hím és nincs sok érzelmi élete...
2012. ápr. 10. 09:56
 2/5 anonim válasza:
próbáljuk ki:))))))))
2012. ápr. 17. 09:57
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 Neked tényleg bejön a jem'hadar, vagy csak viccelődsz? (sok mindenre nyitott vagyok, de valahogy a jem'hadar nem indít be...)
2017. nov. 14. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Weyounnak is volt olyan klónja, aki Odo segítségével el akarta hagyni a Dominíumot, csak éppen nem sikerült. De simán lehetnek szerelmesek, nekik végül is vannak érzelmeik, csak bizonyos dolgokban "korlátozták" őket az Alapítók. Hiszen sokszor mutatnak érdeklődést a sorozat folyamán az emberi illetve más fajok kultúrája, szokásai iránt.
2020. júl. 14. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:
A jem'hadart én is nagyon bírom, még köztük is van kivétel, volt egy rész, amelyikben az egyik jem'hadar, nem volt függő a fehértől, és ő sem akarta már szolgálni a Domíniumot. Nem tartom kizártnak, hogy még ők is képesek az érzelmekre, a klónozás is félrecsúszhat néha.
2020. júl. 14. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!