Véget ér a bleach?
Figyelt kérdés
Hányadik résznél? Egy oldalon hallottam.2012. febr. 23. 20:02
1/12 anonim válasza:
mangában utolsó arc kezdödik meg, de még 3-4évig az anime elfog tartani .
Szvsz: Azota hogy aizent legyöték , egy szar lett a bleach .. eltulozták , ott abba kellett volna hagyni . szerintem!
2/12 rorando válasza:
Hivatalosan is bejelentette a TV Tokyo:
A Bleach utolsó részét Március 27.-én fogják leadni Japánban. Ezzel a sorozatnak vége lesz ugyan d elehetséges hogy OVA részeket még készíteni fognak hozzá!
Helyére pedig állítólag a Rock Lee Naruto társ manga animeadaptációja fog kerülni.
3/12 anonim válasza:
Nem ér véglegesen véget, hanem addig szüneteltetik amíg picit elhúz a manga. Nem akarnak fillerezni. Nagyon helyes...
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. febr. 24. 13:17
5/12 Hitsugaya Lau válasza:
én nem szeretném, ha vége lenne és ugytudom hogy még csomó rész lesz...
6/12 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van:)
2012. febr. 27. 20:22
7/12 anonim válasza:
szerintemmeg már aizen legyözésével vége kellet volna lennie.. jobblett volna..
8/12 A kérdező kommentje:
Aizen megölése után kicsit vesztett a minőségéből, de azért remélem azért a újra a régi lesz, minőségét tekintve
2012. febr. 29. 17:36
9/12 anonim válasza:
pénteki hir US-röl : Ma jött a hír, hogy a Bleach animéje március 27-én véget fog érni a 366. résszel. Ez annyit tesz, hogy a Fullbring sztorit lezárva valószínűleg várnak, míg elég fejezet összegyűlik az utolsó történet meganimálásához, anélkül, hogy fillerezni kéne. Szerintem nagyszerű hír, így nem kell fillereket nézni, és amikor visszatér, sokkal pörgősebb lesz, mivel több fejezetet is feldolgozhatnak majd egy részben.
10/12 A kérdező kommentje:
:)
2012. febr. 29. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!