A legdurvább horrorfilmek?
Tudom, nemis a vérrel van a bajom. Hanem az, hogy ne olyan legyen, mint pl az August Undergroun triógia, hogy végig csak gusztustalan kínzás az egész.
Egyébként aki tud, írhat linket a barlang 1-re
a kedvenceim:
A kör-egyedul ezt soha többet nem nézem meg
Paranormal activity-nincs benne semmi olyan, csak az az idegtépő várakozás, h legyem máá vmi:D
Halálos Hallgatás-egy hasbeszélő báburól szól, egy családhoz hivatlanul érkezik, és embereket gyilkol:Dez is inkább a félelmetes hangokra lehet félni:D
Ismeretlen hivás-egy bébiszitter egyedul marad a nagy lakásban 2 gyerekkel, a gyerekek alszanak, és a csajt állandóan zaklatja egy pasika, de nem szól a telefonba csak liheg, meg ilyesmi:)
csak ennyi jutott eszembe, ezek a kedvenceim...
HIVATLANOK-No.1!ez a film nagyon-nagyon tetszett!kb arról szól,hogy egy házaspárt szivatnak,halálra rémisztik valami álarcos gyilkosok!nagyon parázós film,mivel az elején ki volt írva,hogy megtörtént eset megfilmesítése.és még olyan részek voltak benne,hogy...
véres valentin- az arról szól,hogy régen az osztálytársai cikizték meg minden egy srácot.kb 10 év múlva elkezdi gyilkolni az osztályából a csajokat.csak egy csajt hagyott életbe,mert az volt a szerelme
kör-először nem féltem annyira
halálos hallgatás-az egy jó film.fordulatos!
tükrök- a tükörképük gyilkolja az embereket.eléggé féltem utána tükörbe nézni!=)
credo-ez nem annyira horror inkább thriller. arról szól,hogy egyetemisták elmennek egy elhagyatott katolikusz kollégiumba és valami démon sorra gyilkolja ott őket.a végén kiderül,hogy a csaj hal meg.
eszt nézd meg nagyon izgalmas ha még nem láttad ne hagyd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!