Mi a címe ennek a filmnek?
Kb. a 80-as évek végén játszották a tévében, még gyerek voltam, így nem igazán nézhettem.
Halvány emlékeim vannak csak, ha jól tudom, sorozat volt. Egy fiú és egy lány volt a főszereplője, és a gonoszok egy fekete autóval akarták őket elrabolni. Azt hiszem, hogy feljártak egy hegyre valami öreg emberhez, aki az utolsó részben két tojást adott nekik. Az egyik kéken a másik pirosan világított, nagyon nehéz volt fogniuk a kezükben, és valahová be kellett dobniuk a tojásokat, hogy megmentsék vele a világot,vagy mi. Közben mondta nekik az öreg, hogy ne gondoljanak semmire, mert csak akkor sikerülhet.
Szóval ha ebből a katymaszból valaki tudja, hogy ez melyik film, akkor írja meg légyszi.
Köszönöm. :)
Igen, ez az köszönöm. Basszus, mennyit kerestem én ezt, és youtube-on még magyarul is fent van. Köszi szépen.
És nem tojás volt, hanem kő.
Hogy megmaradnak az emberben bizonyos részletek, pl. amikor az öreg mondja nekik, hogy "Ne gondoljatok semmire, csak a kövekre koncentráljatok!"
Évtizedekig bennem volt ez a jelenet és most megtaláltam. Nem is tudod, mennyire feldobtad a napomat. Köszönöm még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!