Van valami jó film amit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit nézzek mikor unatkozok :D szeretem a fantasy-t az akciót is na meg a vígjátékot.2012. febr. 20. 20:18
1/11 anonim válasza:
Lopott idő, Vasököl, Testcsere :) Ezeket néztem mostanság :D
2/11 anonim válasza:
Van pár jó film
- Görögbe fogadva(vígjáték)
- Repo Men(sci-fi,akció)
- Paul (vígjáték)
- R.E.D.(akció)
- Austin Power részek
- Eli könyve
- Eszelős szívatás
- Zoolander
- Lopott idő
3/11 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat tényleg jók de a második komisnak mondom h ilyen újabbakra gondoltam mint pl ott van a vasököl mos jött ki nemrég. új, modern filmek=jó filmek :DD Köszi
2012. febr. 20. 21:36
4/11 anonim válasza:
bocsika,de akkor írd oda,hogy 2012-es filmekre vagy kíváncsi..
5/11 A kérdező kommentje:
nem feltétlen az elmúlt 3 év kb még simán jó és mondtam jók azok is, köszi csak ha még valaki írna esetleg, akkor ő olyat írjon.
2012. febr. 20. 23:34
6/11 kingazsanett válasza:
Szia amit én ajánlanák neked.
A halhatatlanok .
Remélem tudtam neked segíteni.
7/11 A kérdező kommentje:
Húú kössz :DD ezt a filmet keresem már nagyon régen mert nem tudtama címét! XD kössz
2012. febr. 22. 18:57
8/11 kingazsanett válasza:
Nincs mit. De a Halhatatlanok-ból kettő van. Az egyik 2004-es. a másik 2011-es. A Halhatatlanok 2011-es olyan mit a 300 és remélem tudtam segíteni.
9/11 A kérdező kommentje:
erre, az újabbra gondoltam és igazából nem olyan mint a 300 mert abban nincsenek istenek meg ilyen fantasztikus dolgok :DDD
2012. febr. 23. 18:58
10/11 anonim válasza:
ezt elnézted, mert az is tele van fantasztikus dolgokkal...
gránátok mikor repkedtek akkortájt ? :D:D Meg tele volt szörnyekkel, meg ott van Xerxés, hatalmas, isteni jelenése is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!