Valak tudna mondani valami jóóóó beteg sorozatot nekem? Mint pl az american horror story
Figyelt kérdés
remélem tudtok nekem ilyeneket mondani mert totál beleszerelmesedtem az American Horror Story-ba :DD2012. febr. 20. 17:16
2/7 A kérdező kommentje:
tenkjú .:DD megnézem hogy milyen .
2012. febr. 20. 17:37
3/7 anonim válasza:
Attól függ,mi számít neked betegnek.
Ha például szereted a fárasztó humort,az angolokat és a régi dolgokat,ajánlom neked a Monty Python Repülő Cirkuszát(Monty Python's Flying Circus).
Amit te írtál,azt nem ismerem,tehát nem tudom,hasonlít-e rá...
4/7 anonim válasza:
Most indult egy új horror sorozat a The river-nekem tetszik...bár az American horror storynál és a The walking dead-nál nem jobb
5/7 anonim válasza:
Jekyll
Misfits
Elég betegesek a maguk nemében :)
6/7 anonim válasza:
A Dexter már hogy lenne hasonló az American Horror Story-val??
7/7 hexmate válasza:
KIB*SZOTTUL IMÁDOM AZ AMERIKAI HORROR STORYT. :D Hidd el, a Misfitset tényleg imádnád! Egyszerűen nagyszerű! c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!