Alice Madness Returns Filmben?
Figyelt kérdés
Meg szeretnénk filmesíteni ezt a játékot. Már minden előkészület meg van hozzá. Örülnétek neki? :)2012. febr. 20. 16:00
11/21 A kérdező kommentje:
Majd Ide is linkelek :) Lesz honlap is (júl.14)
Sok megosztón fent lesz :) Időben értesíttek mindenkit :)
2012. máj. 6. 23:28
12/21 anonim válasza:
szó lesz a játék első részéről benne? vagy onnan lesz, hogy Alice már felnőtt? és a nevek maradnak angolul vagy magyarra keresztelitek át őket? :)) amúgy már írtam ide, és alig várom! :D
13/21 A kérdező kommentje:
Hát eddig ugyvan hogy amikor felnőtt onanntól vesszük fel a fonalat:) És ha bejön nektek akkor az Alice 2 már az előzményekről szól majd :)Nevek maradnak :)Nagyon j hogy valaki várja már :)
2012. máj. 23. 17:25
14/21 anonim válasza:
nekem 10 perc játék után egyből az ugrott be hogy de jó filmet lehetne csinálni belőle. de kíváncsi lennék hogy ezt ti hogy tervezitek, mármint ha csak egy hobbi projektnek készül akkor nemhiszem hogy túl nagy költségvetésből csináljátok, + színészek hangok kamerák, elég sokminden kell ám egy animációs filmhez is. ha viszont pénzt is akartok csinálni a filmből akkor szükségetek lesz szerzői jogokra is, ami alapból nem olcsó mulatság. mindenesetre én szurkolok, sok sikert. az elkészült filmre mindenesetre kíváncsi leszek :D
15/21 anonim válasza:
Júli 14-én honlap??
Az komoly. Nem sokára itt van.
Ez tényleg komoly????
Lesz film????
Imádom , függő vagyok....
16/21 anonim válasza:
tehát 4 nap múlva? Ide is linkeled majd? :DD
17/21 A kérdező kommentje:
igen, a holnap linkjét :)
2012. júl. 11. 20:13
18/21 anonim válasza:
Most akkor lesz film tényleg?
19/21 anonim válasza:
Hmph...Kár volt reménykednem, sajnos többet vártam mint amennyit eddig mutattatok. Ha az egész film ilyen lesz, akkor felesleges folytatnotok (ez csak egy tanács).
20/21 anonim válasza:
Hol a honlap címe? Valaki linkelje be! köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!