Melyik a legjobb anime?
Hát így ilyet kérdezni... :) attól függ összességében, személy szerint, műfaj szerint van mindenféléből a legjobb
De hogy legyek hasznos, leírom az én véleményem.
Nekem a Nurarihyon no Mago és az Ao no Exorcist. Természetesen van másik is ami nagyon jó és a kedvencem, de hogy a legjobb és választani kelljen közüle, elég nehéz :) Ami így mások szerint nagyon jó (szóval közvélemény szerint) Gosick és a Dantalian no Shoka talán
Kihyagytam még párat :) az amerikaiak szerint a Death Note, Naruto, Bleach, One Piece, Code Geass, Fullmetal Alchemist.
Hát nem tudom segítettem-e de ha beírod keresőbe hogy top anime, akkor mások személyes listáját is megtalálod :)
(Saját)Top 15:
1. High School of the Dead
2. Phantom (24 részes)
3. Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru
4. Ef - A tale of melodies
5. Death Note
6. Dance in the Vampire Bund
7. Soul Eater
8. Elfen Leid
9. Inuyasha
10. Air
11. Kis X Sis
12. Code Geass
13. Yu Yu Hakuso
14. Bleach
15. Claymore
Mindegyik jó és csak ajánlani tudom mindegyiket! ;)
High School of the Dead
Ef - A tale of melodies
Death Note
Dance in the Vampire Bund
Soul Eater
Elfen Leid
Inuyasha
Yu Yu Hakuso
Bleach
ezeket mind ismerem nem mindegyiket néztem meg de innen ezek közül van pár amit szeretek:inuyasha,yu yu hakuso,bleach,soul eater,death note
Nekem az abszolút kedvenc #1: D.Gray-man (bár inkább a manga, ennek ellenére az anime is jó, csak kár, hogy félbehagyták, de a mangát máig írják, úgyhogy akit érdekel a történet folytatása az olvassa, mint pl. én :D)
Ott van még a Fairy Tail, a 07-Ghost, a Pandora Hearts, az Ao no Exorcist és még sorolhatnám de nálam ezek a befutók :D Remélem segítettem :)
Nekem örök kedvencem Naruto története,ennek ellenére a Bleach engem nem fogott meg,de nagyon jó volt még a Kampfer is,jelenleg pedig a Kuroko no Basuke címűt kezdem majd nézni
láttam pár részt belőle és iszonyatosan tetszik,annak ellenére hogy nem kimondottan "harcosvéres" , mert a kosárlabdáról szól:D Ha kicsit is érdekel ez a sport ne hagyd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!