A titok című filmet hol lehet kapni? Most hívtam a Media Markt-okat, de azt mondták, már régóta hiánycikk. (Ha helyet írtok, akkor légyszi árat is. ) Köszi.
Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 14:30
1/4 anonim válasza:
elárulok egy titkot a titokkal kapcsolatban. Egyszer láttam kb 5 nekifutásra végigszenvedtem. Unalmas, kb ha 5percet láttál akk az egészet mert ugyanazt szajkózzák benne. Jah és nyugi, nem fog működni. Az egész egy kalap xar. Kitalált okos manipulatív semmi. Annak működött aki megírta, mert sok a hiszékeny ember. Egyébként ha beírod a googlbe akkor ad címat ahol tudsz rendelni. Sok van. De inkább költsd kajára a pénzed mint erre.
2/4 anonim válasza:
Töltsd le :P Előzővel egyet értek egyébként .. főleg az a része elég szemétség amikor arra biztatják a fogyni akarókat, hogy nyugodtan zabálják csak a sok sz*rt nem attól hízik az ember hanem a gondolattól, hogy hízni fog tőle..(Könyvet olvastam abban volt ez a rész)
23f
3/4 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=N1S2bGh9hGc
itt meg lehet nézni, annyira nem nagy cucc, hogy érdemes legyen megvenni
egy két jó, érdekes idézet van benne, de alapvetően elég semmitmondó film...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Idő közben már rátaláltam a Youtube-on és meg is néztem.
2012. febr. 17. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!