Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok Harca: ki Havas Jon anyja?

Trónok Harca: ki Havas Jon anyja?

Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt még nem lehet tudni,de az apja nem Ned (szerintem,és többek szerint sem).

Egyes feltevések szerint Eddard húga,Lyanna és Rhaegar Targaryen gyermeke Havas Jon. De G.R.R Martinnál nem mehet biztosra az ember.

2012. febr. 17. 04:15
 2/6 juan1088 válasza:
100%
Lehet tudni, Arrynak elmondja az egyik kis kegyvesztett úrfi (nem jut eszembe a háza). Amikor Ser Berick elé viszik a Vérebet megmondja neki, hogy ő és Jon tejtestvérek voltak, Jon anyja szoptatta őt is. Egy közönséges szolgálóról van egyébként szó.
2012. febr. 23. 12:15
 3/6 juan1088 válasza:
100%
Bár az előző válaszoló is nagy igazságot mondott, Martinnak nem szabad elhinni semmit. :)
2012. febr. 23. 12:16
 4/6 anonim válasza:

A fiú neve valamilyen Ed, Beric pedig Lord nem Ser:)

Amúgy már az első részben szó van róla, hogy az anyja valami Wyla nevű szajha, bár Ned hazudhatott is felőle, ez igaz...

2012. jún. 21. 16:02
 5/6 anonim válasza:
Nem tudom hogy ki az anyja az apja viszont szerintem Benjen!
2012. júl. 1. 19:18
 6/6 anonim válasza:
Benjen szerintem kizárt, hiszen amíg Ned délen volt háborúzni, addig Benjen volt Deres Starkja, Catelyn meg közben Zúgóban volt, ott szülte meg Robbot. Ned pedig már Jonnal ment vissza Északra, Benjennek pedig (mivel Nednek már volt törvényes fia) esélytelen volt arra, hogy Deres ura lehessen, így elment a Falra. Ha utánaolvastok itt-ott, több helyen azt is tárgyalják, hogy nem is Ned az apja, de ki tudja...
2012. aug. 17. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!