A Péntek 13 filmek közül melyiket érdemes először megnézni?
Azóta megnéztem az első négyet. Bevallom, az elsőnél inkább vártam, hogy legyen vége, mert Jasonra voltam kíváncsi,ettől függetlenül nem rossz epizód.
A 3.-4. rész tetszett leginkább.
Innentől kezdve hogy ajánlanátok? Nézzem meg mindet vagy ki lehet hagyni valamelyiket? Hallottam valami jövőben játszódó, meg Freddy Krueger-rel közös részről, ezek csak poénból készültek, vagy szerves részei a sztorinak?
Azért kérdés, mert a Halloween filmeket is megnéztem egész a H20-ig (a harmadik részt kihagytam, mert abban nincs Myers), és meg kell mondjam, istenigazából csak az első kettőt tartom érdemlegesnek. Esetleg megnézem még a Rob Zombie-féle remake-t, bár sokat alapból nem várok tőle.
Ha jól tudom, a Péntek 13 következő részében sincs Jason. Az milyen?
Szerintem
1 - A halálnemek rendben vannak, de Jason hiányzik
2 - Ez egy hibátlan rész
3 (Véres kirándulás) - Lásd. 2
4 (Jason visszatér)- Még mindig remek, bár itt Jason kezd nem emberi formába kerülni
5 (Újrakezdés) - Fura, mert nincs benne Jason, de ennek ellenére a kedvenc részem
6 (Jason él) - Förtelem
7 (Friss vér) - Valamennyire visszaadja a 2-4 hangulatát, meg a főszereplő csaj képessége is egészen dob rajta
8 (Jason Manhattanben) - Sokadik lehúzott bőr, szerintem pocsék
9 (Jason goes to hell) - Na ennek kb. annyi köze van a Péntek 13-hoz, mint a Haloween 3-nak a többi részhez.
10 (Jason X) - Űrben játszódik. Karatézó robotcsajjal küzd....
11 (Freddy vs Jason)- Elég jó rész lenne, hogy összehozták Freddyvel, csak ne akciófilmet csináltak volna
12 (2009es remake) - Teljesen korrekt volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!