Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Péntek 13 filmek közül...

A Péntek 13 filmek közül melyiket érdemes először megnézni?

Figyelt kérdés
Csak mert a legelső rész Arany Málnát kapott, olvastam is róla negatív véleményt, meg tudom, hogy abban még nincs Jason. Szerintetek?
2012. febr. 16. 12:54
 1/8 pagan ***** válasza:
28%
én az elsőt is javaslom,de amúgy a 4-5-6 ami nekem bejött igazán
2012. febr. 16. 13:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Hmm. Lehet inkább úgy kellett volna feltennem a kérdést, hogy az elsővel vagy a másodikkal érdemes kezdeni? Én inkább Jasonre volnék kíváncsi, nem az anyjára. A történet szempontjából lényeges látni az első részt?
2012. febr. 16. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
igen lényeges,szóval kezd az elsővel és úgy menj rajtuk végig, az arany málna meg nem lényeges mert azt kritikusok adják,a közönség imádta azért lett ennyi folytatása
2012. febr. 16. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
ha ma levetítenék olyan embernek,aki még nem látta,az halálra unná magát,sajnos ezt a saját bőrömön tapasztaltam,az első rész nagyon szar.
2012. márc. 19. 20:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Azóta megnéztem az első négyet. Bevallom, az elsőnél inkább vártam, hogy legyen vége, mert Jasonra voltam kíváncsi,ettől függetlenül nem rossz epizód.

A 3.-4. rész tetszett leginkább.

Innentől kezdve hogy ajánlanátok? Nézzem meg mindet vagy ki lehet hagyni valamelyiket? Hallottam valami jövőben játszódó, meg Freddy Krueger-rel közös részről, ezek csak poénból készültek, vagy szerves részei a sztorinak?

2012. márc. 20. 02:37
 6/8 anonim ***** válasza:
ha jó film,akkor miért kérdés,hogy megnézd-e a többit?nem értelek.a Freddy vs Jason az jó film,de igazából szerintem mindegy,hogy mikor nézed meg.jó film,vicces is,meg pörgős,akciódús,már-már inkább horror-vígjáték.de szerintem inkább sorrendben nézd :)
2012. márc. 21. 16:02
 7/8 A kérdező kommentje:

Azért kérdés, mert a Halloween filmeket is megnéztem egész a H20-ig (a harmadik részt kihagytam, mert abban nincs Myers), és meg kell mondjam, istenigazából csak az első kettőt tartom érdemlegesnek. Esetleg megnézem még a Rob Zombie-féle remake-t, bár sokat alapból nem várok tőle.

Ha jól tudom, a Péntek 13 következő részében sincs Jason. Az milyen?

2012. márc. 21. 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem

1 - A halálnemek rendben vannak, de Jason hiányzik

2 - Ez egy hibátlan rész

3 (Véres kirándulás) - Lásd. 2

4 (Jason visszatér)- Még mindig remek, bár itt Jason kezd nem emberi formába kerülni

5 (Újrakezdés) - Fura, mert nincs benne Jason, de ennek ellenére a kedvenc részem

6 (Jason él) - Förtelem

7 (Friss vér) - Valamennyire visszaadja a 2-4 hangulatát, meg a főszereplő csaj képessége is egészen dob rajta

8 (Jason Manhattanben) - Sokadik lehúzott bőr, szerintem pocsék

9 (Jason goes to hell) - Na ennek kb. annyi köze van a Péntek 13-hoz, mint a Haloween 3-nak a többi részhez.

10 (Jason X) - Űrben játszódik. Karatézó robotcsajjal küzd....

11 (Freddy vs Jason)- Elég jó rész lenne, hogy összehozták Freddyvel, csak ne akciófilmet csináltak volna

12 (2009es remake) - Teljesen korrekt volt

2012. ápr. 17. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!