Szerintetek ki nyeri meg a VV5-öt?
Szerintetek ki nyeri meg a VV5-öt?
Ugye még bent vannak haton, és kérdés, hogy ki esélyes? Vera, Attila, Csaba, Kinga, Seherezádé vagy Fecó?
Szerintem lehetne végre egy Fecó Attila párbaj, Fecó meg maradjon kint végre...
Aztán Attila, vagy Csaba nyerjen!
jah,csak azért gondolom,hogy Csaba lesz most,mert Attila,Seher,Vera talán rá raknak.Bár Attila lehet Fecóra rakna.MEg talán Seher is a Fecóra.De az csak kettő szavazat lenne.
Nem tudom Fecó mit keres még bent,amúgy nem valami közkedvelt ember a folyamatos 0%- ával.
Én is erdélyi vagyok.
Hát, az egyik kommentelő írta, hogy szerinte lesz egy Csaba párbaj... Szerintem Fecó fog menni párbajozni, mert öten vannak már, és Fecóra Attila és Seri ráteszi a voksát, a többiek pedig szavazgatnak egymásra, tehát, hogy Fecónak lesz két jele (evvel úgy értem, hogy neki lesz a legtöbb, mert a többieknek egy lesz)... Szerintem.
Fecó kiviszi Attikát, és Fecó távozik gondolom egy szép 70-30%-kal. Valami olyasmire fog nyerni Atti.
Utána, nos, nem tudom. Valahogy úgy érzem, hogy Seri fog menni párbajozni, de vajon ki tenni rá a jelét? Szerintetek?
És szerintem az utolsó háromban lesz Attila, Vera és Csaba.
Attila lesz az első (sajnos), Csaba a második és Vera a harmadik. Úgyhogy, örülhetnek a nézők, ha Csaba és Attila együtt marad a fináléban, mert mindkettőjüket nagyon szeretik, mindig rá szavaznak az ilyen online szavazásokban, ahol "pozitívakat" lehet szavazni.
Attila már mondta Olivérnek, hogy: "A fináléban lesz Csaba, Vera és nem t'om ki." Logikusan gondolkozik...
Elég kár, ha védett!
Max. most megszívja Seherezádé, és akármelyiküket is hívja ki Fecón kívül (Vera, Csaba, Attila) kiesik. Vera, Csaba és Attila túl erős Seherezádé mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!