Mi a véleményed az utolsó Vámpírnaplók részről? (3*14, Dangerous Liaisons)
Imádtam! Az egész rész nagyon tetszett, de a végén a Damon-Rebekah jelenet, az mindent vitt.
Kapcsolatok: baromi dühös vagyok Elenára, hogy maga sem tudja eldönteni, mi a francot akar, és hogy ilyen csúnyát beszólt Damonnek. Eddig nagyon szerettem volna, ha Elena és Damon összejönnének, mert úgy gondoltam Damon dolgozott a kapcsolatért, de ezek után azt mondom, maradjon csak Stefannal és ne bántsa Damont. Damon jöjjön össze Rebekahval, sokkal jobb köztük a kémia és sokkal jobban összeillenek.
Esther téma: Nem akarom, hogy megölje az Ősieket, ők a gyerekei! Ha azért, mert vámpírrá változtatta őket haragszik rá a természet, akkor azért, hogy megöli őket, azért nem fog? Különben is nagyon megszerettem Klaust és Rebekaht már az évad elején, nehogy már meg kelljen halniuk ilyen hamar! :( Remélem a tesók kitalálnak valamit, hogy keresztbe tegyenek az anyjuk tervének.
Fú, nagyon imádtam. Én se akarom, hogy Esther megölje a gyerekeit. Annyira megszerettem Rebekah-t, Elijah-át és Klaust is. És ebben a részben Klaus... Vááá... :) Az volt a legjobb mikor küldte a rajzot Caroline-nek és írta neki, hogy köszöni az őszinteségét. Annyira megkedveltem, nehogy már meghaljon! Meg ez az Elena féle beszólás Damon felé. Ez nem volt szép. Stefan meg legyen már újra a jófiú, már megszoktam, hogy olyan, így olyan más, ez így nem jó.... :)
Na befejeztem, igaz tudnék még írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!