Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok nekem jó animéket?

Mondanátok nekem jó animéket?

Figyelt kérdés

Lécci mellé véleményt és rövid tartalmat ha lehet. :))

ezeket láttam : Inuyasha, Ghost Hunt, Nana? Lovely Complex, Bújj, bújj szellem!, Kaichu wa maid sama!/ezt nem tom hogy írják xd/ Méz és lóhere, One Piece.

2012. febr. 10. 21:10
1 2
 11/15 Yue-chan ***** válasza:
Én is lány vagyok és én a Hakuouki-t IMÁDOM! Ez a Bakumacuról szól a Shinsengumi szemszögéből, tehát a vesztes oldalról... Kicsit szomorkás ugyan, ebből kifolyólag, de tele van bishikkel! Még szerelmi szál is van, meg pár kitalált szereplő is (démonok) csak hogy izgi legyen...
2012. febr. 13. 00:05
 12/15 anonim válasza:

nekem a kedvencem a hana yori dango egyszerűen imádom, ez is olyan romantikus anime, én amikor először elkezdtem, akkor kb a 3. részig bírtam, mert olyan furcsának találtam, de a barátnőm is ajánlotta, és akkor végig néztem. KU*VAJÓ!

ezenkívül, nagyon szeretem a paradise kiss-t is, aminek a storyja nagyon rövid, de a rajzok naggyon jóóók!!! am én is ajánlom a bokura ga ita-t!

meg én nem nagyon szeretem az ilyen véres animéket, de a death note is kib*szott jó, meg a samurai champloo is.

most csak ennyi jutott eszembe...

2012. febr. 13. 15:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Death Note. ( rohadt jó az anime és a film is. *-* )

Elfen Lied. ( szintén jó, ha bírod a gyilkolást és a vért. :3 )

2012. febr. 13. 17:07
 14/15 A kérdező kommentje:

szóval előttem a 4. ember aki írt h ne vegyem sértésnek nem nem vettem annak :D am köszi mindent :)

és a többieknek is köszi :)

2012. febr. 14. 19:45
 15/15 krisztike48 válasza:

sziasztok

én is nagyon kezdö vagyok az anime sorozatok/filmekben

nagyon nagyon megköszönném ha hosszu(sorozat) magyar és ilyen romantikus kalandos filmeket ajánlanátok. :)

2012. febr. 26. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!