Mondanátok nekem jó animéket?
Lécci mellé véleményt és rövid tartalmat ha lehet. :))
ezeket láttam : Inuyasha, Ghost Hunt, Nana? Lovely Complex, Bújj, bújj szellem!, Kaichu wa maid sama!/ezt nem tom hogy írják xd/ Méz és lóhere, One Piece.
nekem a kedvencem a hana yori dango egyszerűen imádom, ez is olyan romantikus anime, én amikor először elkezdtem, akkor kb a 3. részig bírtam, mert olyan furcsának találtam, de a barátnőm is ajánlotta, és akkor végig néztem. KU*VAJÓ!
ezenkívül, nagyon szeretem a paradise kiss-t is, aminek a storyja nagyon rövid, de a rajzok naggyon jóóók!!! am én is ajánlom a bokura ga ita-t!
meg én nem nagyon szeretem az ilyen véres animéket, de a death note is kib*szott jó, meg a samurai champloo is.
most csak ennyi jutott eszembe...
Death Note. ( rohadt jó az anime és a film is. *-* )
Elfen Lied. ( szintén jó, ha bírod a gyilkolást és a vért. :3 )
szóval előttem a 4. ember aki írt h ne vegyem sértésnek nem nem vettem annak :D am köszi mindent :)
és a többieknek is köszi :)
sziasztok
én is nagyon kezdö vagyok az anime sorozatok/filmekben
nagyon nagyon megköszönném ha hosszu(sorozat) magyar és ilyen romantikus kalandos filmeket ajánlanátok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!