Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Anne Rice féle karakter...

Az Anne Rice féle karakter Claudia, a gyerevámpír és Lestat milyen volt az Interjú a vámpírral történetében? Milyenek voltak együtt?

Figyelt kérdés

2012. febr. 10. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Mármint a könyvben? Claudia gyűlölte Lestatot legfőképp azért mert soha nem válhatott miatta érett nővé. A könyvben is ő próbálja kinyírni és ugyanaz lesz érte a büntetése is. Bár egy ideig azt a látszatot kelti mintha csodálná, vagy talán csodálja is addig, amíg meg nem tudja az igazat. Vele jár vadászni is, de még akkor is Louishoz áll a legközelebb. Mindig befekszik mellé a koporsóba azután is, hogy kap egy sajátot. Amúgy érdemes elolvasni, bár szerintem a legjobb Anne Rice könyv a Lestat, a vámpír. Az Interjú... folytatása.
2012. febr. 10. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Ohh, nem hiszem el, van akit érdekelnek a nem csillogó vámpírok?

Claudia valószínűleg eléggé csúnyán végezne veled, ha gyerekvámpírnak titulálnád. Gyerektestbe szorult, hála Lestatnak, de lélekben annyi év alatt eléggé felnőtt lett azért. Épp emiatt volt frusztrált.

Lestat... hát nem is tudom, elég nehéz leírni, tényleg érdemesebb elolvasni. A film amúgy sztem elég jól visszaadja a dolgokat, csak ugye elég zanzásított, sok dolog kiamarad, meg a könyv és a film mindig teljesen más élmény.

Az biztos, hogy Lestat teljesen nem olyan, mint a későbbi kötetekben, szerintem már a Lestatban is teljesen más karaktert ismerünk meg. Gondolom lehet köze a nézőpontváltáshoz, vagy csak későn ért meg a karakter Rice fejében. :D

Am meg viszony? Hát tipikus kutya meg macska, vagy nem is tudom. :)

2012. febr. 10. 22:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! =D
2012. febr. 13. 23:55
 4/4 anonim ***** válasza:

lestat egy kb 20 éves forma keménykötésű fiatalember,claudia meg egy 6 éves gyermek.

elvoltak együtt vagy 60 évet,aztán érthetően claudia nehezményezte,hogy gyermek testbe zárt érett asszony.

a filmben idősebb volt claudia,legalább 12-13 éves,amivel még ki lehetett volna egyezni,de a 6 éves testbe zárt hallhatatlan az tényleg tragédia.

gyilkosok voltak együtt.

2012. máj. 16. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!