Ma lesz 18:35-kor a Cool tv-n a Cobra 11, és ebben a részben lesz egy dal, amit egy fiú énekel. Mi a címe?
Légyszíves legalább nézzetek bele,mert nagyon kéne a szám címe,már hónapok óta keresem,de nem találtam meg,és most végre leadják,és megnézhetitek,hátha tudja valaki.Amúgy ezt ismételgeti azthiszem(nemvagyok németes): Komm mitmir...De régen,mikor adták,akkor kiírták magyarul hogy mit énekel,ezt leírom,hátha segít:
Gyere velem az én világomba, maradj itt, maradj velem.Ha velem vagy annyi érzés felkavar, gyere velem egy világba, amit soha többé nem láthatsz viszont.Gyere velem és megmutatom hogyan szállhatsz szárny nélkül,gyere velem és én neked adom a végtelen szerelmet.
Ez egy olyan rész volt,hogy leugrani készült valaki egy épületről ,és azért ilyen a dalszöveg.És ez nem úgy hangzott el hogy nem láttuk ki énekli,hanem mintha egy koncerten lettünk volna zárt helyiségben,és az énekest is le akarták lőni,.Nagyon kéne hogy ki énekli,és a címe,köszi!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!