Melyik filmek ezek?
Figyelt kérdés
1. Katasztrófafilm. Arról szól, hogy a Hold kizökken a pályájáról, túl közel kerül a földhöz, megnő a tömegvonzás stb. Ezt aztán megoldják.
2. Ez is katasztrófafilm, csak itt valami következtében behatol a tenger az Amerikai kontinens belsejébe, a film végén pedig látható, hogy Amerika ketté szakadt a tenger által. Nem Deep Impact, nem WaterWorld, ezeket a válaszokat már sokszor kaptam.
2012. febr. 9. 11:34
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, az első tényleg az. Köszönöm. Tudsz linkelni egy oldalt, ahol le bírom tölteni ingyen? Movshare-al nem működik.
2012. febr. 9. 11:54
3/7 anonim válasza:
szerintem a második az a 2012 c. film lesz
4/7 A kérdező kommentje:
Nem, azt nemrég láttam. Itt is valami becsapódik azt hiszem, és az árasztja el Amerikát.
2012. febr. 9. 15:25
5/7 anonim válasza:
ilyen hogy ketté szakítja Amerikát nem valami törés miatt lesz? mert van egy olyan film, hogy egy törés vonalat próbálnak megállítani de végül nemsikerül és oda befolyik a tengervíz és ez elválasztja Amerikát. nem lehet hogy erre gondolsz?
törésvonal, vagy töréspont a címe nememlékszem pontosan
6/7 anonim válasza:
10.5 Földindulás (10.5 világvége)
Ez a második film :)
7/7 anonim válasza:
És van egy második része is az Apokalipszis 10.5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!