Melyik Johnny Depp-es filmet ajánlanátok? Melyik tetsett nektek a legjobban? Bővebben lent.
Szóval nagyon szeretem ezt a színészt, és láttam is egy pár filmjét. Ezeket:
-Cry Baby
-Csokoládé
-Karib-tenger kalózai (mind a 4)
-Én, Pán Péter
-Charlie és a csokigyár
-Az Álmosvölgy legendája
Ezek mind nagyon tetszettek. Mi a véleményetek a Rumnaplóról, az Ed Woodról és az Ollókezű Edwardról? A címek alapján ezek keltették fel az érdeklődésemet, de a többi filmet is szívesen megnézném, csak szeretnék véleményeket kapni róluk. Továbbá nagyon szeretem Tim Burton rendezőt. Szeretem a kalandfilmeket, Az Álmosvölgy legendáját meg igazából nem találtam valami félelmetesnek.. Ezek információk ismeretével szeretnék ajánlókat, véleményeket.
Az ajánlásokat előre is köszönöm!
A Rumnapló még nagyon új, de mivel a Félelem és reszketés Las Vegasban előzménye, biztos meg fogom nézni.(mivel nekem a Johnny Depp filmek ott kezdődnek).
Nagyon jó még a titkos ablak, a betépve, a kilencedik kapu.(mind eléggé elvont film).
De én az összes J.D. filmet szeretem, úgyhogy nézd meg te is mindet.:)
nekem az első Depp film a Holt idő volt és tetszett de ott van még a félelem és reszketés Las Vegasban
amit viszont sajnálok h nincs szinkronizálva a Halott ember című filmje.de egyébkén szinte minden filmje nézhető mert jó színész és elég megválogatja a filmszerepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!