Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért van ez az interneten,...

Miért van ez az interneten, ha filmet töltenék?

Figyelt kérdés

Ha töltenék egy felnőtt filmet, akkor a panaszlevél mindig a google kereső alján van. (Azelőtt pár évvel nem volt).

Sosem találom azt a felnőtt filmet, amit keresnék. (Ha nekem a 3. rész kell, akkor pont az nincs meg, csak a 4. vagy 5. vagy a 6. rész.)

És majdnem a legtöbb link ki van törölve a felnőtt filmeknél.

Ebben a 'SOPA's vagy a b'ACTA'meg keze van a dologban?

2012. febr. 7. 00:01
 1/9 A kérdező kommentje:

Engem ez írtóra tud idegesíteni, amikor pont az nincs meg, ami kellene, ha megvan akkor meg ki van törölve.

És ezeket a panaszleveleket kik írogatják? Az internet népe (pl: egy öreg valaki, aki ilyenre bukkan és nem tetszik a tartalma) vagy az FBI?

2012. febr. 7. 00:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert senki nem szeret ingyen dolgozni. A sok töltögető arra nem gondol, hogy egy idő után már nem lesz mit letölteni, mert nem készülnek új dolgok.
2012. febr. 7. 00:08
 3/9 A kérdező kommentje:

Ez a SOPA ügy kiterjed a blogspotok-ra is? Azokat is le tudják tiltani?

Bevallom, én filmb*zi lettem, mert amikor beköttettem az internetet egész jó filmeket lehetett letölteni. De mára, ahogy gátolják (lezárják) a tárhelyeket, kezdem unni az egész internetet. Internet nélkül is lehet ismerkedni, a nők megtudják nézni a recetet az ujságból.

De egy film ára már 5000 ft körül van. A fizetéseket persze csökkentik.

2012. febr. 7. 00:27
 4/9 A kérdező kommentje:

Azért ez nem semmi, és mind egy kib*tt levélben.

[link]

Ezért nem találok én semmilyen filmet.

2012. febr. 7. 02:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Internet szabadság?? Mi az? Szólás szabadság? Mi az? Ez?: *

Már az interneten sem lehet káromkodni, mert mindenhova csak csillaggal megjelölt szavakat lehet írni? Hol tudja már az ember normálisan kikáromkodnia magát? Ha már sem az utcán, sem az interneten nem lehet?

2012. febr. 7. 03:03
 6/9 anonim ***** válasza:

és én azt hittem 2012 jobb lesz -.-

erre SOPA, meg ACTA, meg öregapám tudja miegymás marhaságok vannak még -.-

és tényleg rohadt irritáló

veled vok tesó

2012. febr. 9. 17:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos magyarország is aláírta a SOPA-val a szerződést, így itt is tudnak ügyködni majd. Már egyre több linkek vannak kitörölve, amiket töltenék. Lehet azért, mert félnek a feltöltők, hogy megbüntetik őket?
2012. febr. 9. 18:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Na jó, vegyetek már vissza. Ez legyen a legnagyobb gondotok az életben...ez az oldal nem arra való, hogy saját magaddal elbeszélgess.

Kellene az ingyen film, mi?! A rendezők, színészek, stb. meg majd ingyen dolgoznak a te kedvedért.

2012. febr. 12. 15:21
 9/9 A kérdező kommentje:

A rendezők, színészek, stb. meg majd ingyen dolgoznak a te kedvedért.

Aki tehetősebb az megveheti az 5000 ft-os eredeti filmet. Vagy külföldről megrendelheti 15 ezer forintért is.

Meg mostanában csak romantikus meg dráma filmeket adnak a moziban is. TV-kben is ez megy. Inkább töltök le az internetről egy régi értelmes horror filmet vagy sci-fit, vígjátékot. Minthogy megvegyem a nyálat.

2012. febr. 12. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!