Ismertek ehhez hasonló animét?
Figyelt kérdés
A kalaido star animének az alapja hogy artistákról szól nagyon meg fogott. Nem ismertek még ilyen animéket amik artistákról szólnak?2012. febr. 6. 11:41
1/6 Sipor válasza:
Szerintem ez az egyetlen artistás anime, mármint én nem ismerek másikat.
3/6 anonim válasza:
Uuuu, ez nekem is a kedvencem *.* De én nem néznék más artistás animét (nem is ismerek mást), mert lett egy jó benyomásom/véleményem ez az anime alapján, és szerintem ennél jobb artistás sorozatot nem tudnak csinálni. :))) A többi valószínűleg rosszabb lenne. Vagy még ennek a folytatását tudnám elképzelni. De azt nagyonnagyon.
Bocs az offért, de szerinted ennek az animének van manga-alapja? Kíváncsi lennék, hogy a Kaleido hogy fest mangában :) Én mondjuk eddig nem találtam semmit.. szóval lehet nincs manga belőle.
4/6 anonim válasza:
AA-n keresgess , Angel Beats!-ot nagyon ajánlom .
5/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a választ az utolsónak és az utolsó előtti válaszára: szerintem nincs manga belölle vagy legalább is M.O-n eddig még nincs
2012. febr. 26. 00:06
6/6 anonim válasza:
Minden animének van manga változata ^^ pl: kilarinak sincs magyarországon csak japánban ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!