Mondanátok pár: Drakulás; vámpíros; cápás filmeket? Lehetnek régiek is meg újabbak is.
Kapásból: A cápa. Van néhány része, gyerekkoromban összetojtuk rajta magunkat a moziban ez volt a csúcs.
Ma is nosztalgiával gondolok rá.
Cápás: Cápa 1-4., A zátony, Háborgó mélység, Vörös vizeken (ez gyengébb), Orca (nem cápa, de van olyan jó).
Drakula+vámpír: Salem's Lot (nekem a régebbi feldolgozás a kedvencem), Frászkarika (Veszélyes éj címen adták ki DVD-n. Most jött ki egy remake, amit még nem láttam.), Drakula 2000, Drakula 2-3., Elveszett fiúk, Penge 1-3. Underworld 1-3., A sivatag vámpírjai, Vámpírok (John Carpenter filmje); Vámpírok, a gyilkos csapat; A sebhelyes Drakula; Drakula kikel a sírjából; Drakula vérének íze; Drakula (Coppola filmje); Kárhozottak királynője, Interjú a vámpírral, Alkonyattól pirkadatig, Vérbordély (Mesék a kriptából sorozat), Engedj be!, Alkonytájt, A leszbikus vámpírok gyilkosai.
Most ennyi jutott eszembe. :)
Thank You mindenkinek!!!:D
De am az Underworldnek már van negyedik része is...:D
Ja, tényleg van. Azt még nem láttam. :)
Nekem egyébként az Underworld-del az a nagy problémám, hogy akciófilm vámpírokkal, farkasemberekkel, de a horrorhoz ezen kívül nincs sok köze. Mindkét lényből kivették azt, amitől érdekesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!