Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik film ez?

Melyik film ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még mindég keresem ezt a filmet.Arról szól h 6O(?) as években lányt megerőszakolnak és egy közeli tóba dobják majd egy arra járó kb 14 (?) éves néger kis srácra fogják a gyilkosságot és villamosszékben ki is végzik (arra tisztán emlékszem h a gyerek fejére egy zsákot húznak mielőtt kivégzik és szegény gyerek nagyon fél és többen nézik a kivégzést az üveg falon keresztül) ezzel le is zárják az ügyet. Majd 3O év múlva a testvérje a gyereknek aki időközben rendőr lett előveszi újra az aktát h újra kezdje a nyomozást. Arra emlékszem még h a gyilkosságról készült fotókat nézegeti a nyomozó és az egyik képen harapás volt az kislány nyakán és azt mondta a nyomozó h egy gyerek nem tud olyan nagyot harapni mint ami a képen van meg a végén megtalálja az igazi gyilkost aki főbe lövi magát és arra emlékszem h amikor lelövi magát a házban az ablakot mutatja kívülről és csupa vér lesz az egész ablak. Sajnos nem tok szereplőket és másra már nem igen emlékszem!annyit mondok h nem a Halálsoron című filmről van szó.meg kb 1994-8 környékén láttam a tvben szóval nem mai film.valószínű az is h tv film.előre is köszönöm a segítséget ha valaki szereplőket is tud vagy valami információt még a filmből kérem jelezze.

2012. febr. 4. 20:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de eléggé durván hangzik :/
2012. febr. 4. 20:23
 2/12 anonim ***** válasza:
én láttam eszt a filmet de a címe sajnos nem ugrik be
2012. febr. 5. 08:50
 3/12 A kérdező kommentje:
szereplőkre se emlékszel?
2012. febr. 5. 11:29
 4/12 anonim ***** válasza:
sajna nem nagyon rég láttam csak igy a leirtak alapján be ugrot hogy én is láttam már
2012. febr. 5. 11:42
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem az 1ik X-akták rész az ?

Mert volt egy nagyon hasonló

2012. febr. 6. 17:17
 6/12 A kérdező kommentje:
biztos h nem.
2012. febr. 6. 21:52
 7/12 A kérdező kommentje:
nem kell tovább keresni megtaláltam!
2012. márc. 3. 22:06
 8/12 anonim ***** válasza:
és mi a címe lécci oszt meg velem is mert letöltöm és megnézem
2012. márc. 3. 22:22
 9/12 A kérdező kommentje:
Karolina szégyenfoltjai
2012. márc. 3. 22:42
 10/12 anonim válasza:
És nem tudja valaki hol tudnám letölteni?vagy online megnézni?sehol nem találom.Köszi a segítséget előre is.
2012. júl. 24. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!