Nem tudnatok segiteni? Bovebben lent.
Figyelt kérdés
az lenne a kerdesem hogy hogyan kell eggy filmbol vagy animebol kivagni egy reszt az en esetemben animerol van szo
a Dragon ball gt rol leszedtem a netrol es az anime felenel elojon egy amolyan pici reklam es ezt szeretnem kivagni belolle mert a felirat amit leszedtem nem megy a hangal egyutt csak azanime felenel ameddig nem jon elo az a reklam fele.Szoval kuldjetek egy olyan program nevet es egy linket ha tudtok nagyon megkoszonnem.Kerlek kuldjetek ja es egy kis leiras is jol lenne.Elorre is koszi
2012. febr. 4. 10:14
1/3 anonim válasza:
sima movie makerrel is megtudod csinálni. Mikor a reklám kezdődne kettészeled a filmet, majd megint vágsz egyet mikor vége a reklámnak majd a köztes részt (a reklámot magát) törlöd. Így mikor a programmal lemented a filmet már nem lesz ott a reklám
2/3 A kérdező kommentje:
koszi de valamilyen mas progit irjatokmert ez nekem mindiglefagy akarmelyiket hasznalom
2012. febr. 4. 11:17
3/3 anonim válasza:
az könnyen lehet, én videospinnel szoktam vágni (másra nem is nagyon jó) de azt úgy kaptam valakitől
próbáld esetleg letölteni *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!