Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem tudnatok segiteni? Bovebbe...

Nem tudnatok segiteni? Bovebben lent.

Figyelt kérdés

az lenne a kerdesem hogy hogyan kell eggy filmbol vagy animebol kivagni egy reszt az en esetemben animerol van szo

a Dragon ball gt rol leszedtem a netrol es az anime felenel elojon egy amolyan pici reklam es ezt szeretnem kivagni belolle mert a felirat amit leszedtem nem megy a hangal egyutt csak azanime felenel ameddig nem jon elo az a reklam fele.Szoval kuldjetek egy olyan program nevet es egy linket ha tudtok nagyon megkoszonnem.Kerlek kuldjetek ja es egy kis leiras is jol lenne.Elorre is koszi

2012. febr. 4. 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:
sima movie makerrel is megtudod csinálni. Mikor a reklám kezdődne kettészeled a filmet, majd megint vágsz egyet mikor vége a reklámnak majd a köztes részt (a reklámot magát) törlöd. Így mikor a programmal lemented a filmet már nem lesz ott a reklám
2012. febr. 4. 10:20
 2/3 A kérdező kommentje:
koszi de valamilyen mas progit irjatokmert ez nekem mindiglefagy akarmelyiket hasznalom
2012. febr. 4. 11:17
 3/3 anonim ***** válasza:

az könnyen lehet, én videospinnel szoktam vágni (másra nem is nagyon jó) de azt úgy kaptam valakitől

próbáld esetleg letölteni *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. febr. 4. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!