Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csaba hogy halt meg a barátok...

Csaba hogy halt meg a barátok köztben?

Figyelt kérdés
Hisz éjjel Lacihoz érkezett és aludt végig hogy a fenébe halhatott meg? :D
2012. febr. 2. 10:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Olyat nem hallottál még, hogy álom?!
2012. febr. 2. 10:19
 2/10 A kérdező kommentje:
hmm (szépen kérdeztem) nem kell köcsögösködni. am köszi
2012. febr. 2. 12:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a szelleme járt nála. Mivel már volt ilyen a barátok köztben, így nem meglepő. Engem egyébként nagyon felkavart, és nagyon rossz érzés volt, nem értem, hogy miért kellett most ezt beletenni. Lassan már minden hónapban meghal valaki, erről fog az egész szólni, hogy siratják és a temetésre mászkálnak. Minek kellett a gyereket kiírni a sorozatból? Nem volt már vagy 5éve a sorozatban, mindenki el is felejtette, mért kellett előhozni őt? Egyébként én arra gondoltam, hogy elindult kocsival, és valahol kirabolták őt, és annak a valakinek lesz balesete, de mégsem ez történt..
2012. febr. 2. 21:14
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem szellem volt, bár magdi néni szelleme után nem lenne meglepő. A Laci álmodta csak hogy beállít éjjel a Csaba.
2012. febr. 2. 21:33
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Engem is nagyon felkavart ez a haláleset, pedig nem szoktak így magukkal ragadni az események... Még Magdi anyus halála sem érintett meg különösebben...:) De ezt most valahogy tényleg nem kellett volna, meg bekavarni még az álommal/szellemmel... Meg az azonosítás... Szóval azóta sem térek teljesen magamhoz... Egyébként tuti lesz majd ahhoz is köze ennek szerintem, hogy Gabi ugye nagyon akar gyereket, Laci meg nem. Na ezek után vagy pótolni akarja majd a fiát, vagy végképp elzárkózik egy újabb gyerektől...
2012. febr. 2. 23:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon megrázott, érdekes.
2012. febr. 3. 07:46
 7/10 A kérdező kommentje:
hét csak álmodta tegnapi részben kiderült :) bár tényleg fura volt h tényleg megérkezett boldog szülinapot father azt minden áron aludni akar menni azt se engedte nagyon h megöleljék. + reggel a bonbont se találták. szentem is csak álmodta mert a teloba is mondta h mindenképp felköszönti lacit és így köszöntötte fel az álmába vagy szellemébe nemtom
2012. febr. 3. 09:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Gabi anno nem azért rabolta el Bandikát, mert nem lehet sajátja? Vagy már lehet? Én úgy tudom Gabinak nem lehet gyereke.
2012. febr. 3. 14:10
 9/10 anonim ***** válasza:
elvileg nem lehet neki
2012. febr. 3. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Az ötlettelenséget bizonyítja ez is, semmit sem tudnak kitalálni csak ezt, hogy egy rég partvonalra tett legalább 5-6 éve nem szereplő, de soha meg se említett (ez amúgy BK-s szokás, aki elhagyja a Házat, amiből az egész világ áll, az mintha nem is létezne, sosem beszélnek róla, sosem említik, mintha sosem létezett volna) meghalasztják.

Ráadásul ilyen idióta szellemjárással tarkítva, hogy szellemként benyit hajnali kettőkor, de hát ez sem újság anno Meleg Misi anyja is kísértett, Magdianyus is, Berényi Zoltán is járt vissza Claudiához, aki az első részben halt meg.

2012. febr. 21. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!