Sára04 kérdése:
Melyik a legjobb:mentalista Monk vagy castle?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 21:20
11/18 anonim válasza:
egyértelműen a Castle !! <3 <3 <3
13/18 anonim válasza:
Monk,Castle,Mentalista! :)
Mr. monk utánozhatatlan...
14/18 anonim válasza:
Monk
Mentalista
Castle
Számomra ez a sorrend e 3 közül. (Bár szerintem legjobb a Dr Csont)
18/18 anonim válasza:
A monkot meg a mentalistát néztem és nekem mindkettő tetszik mindkettőnek hasonló a storyja megölték a családjukat ezért tanácsadok lettek a rendőrségnél,hasonlóan különlegesen oldják meg a bűnügyeket stb. A castle-ről nem nagyon tudok nyilatkozni 1-2 részt láttam de nekek nem jött rosszul játszik benne a csávó szerintem de mondom nem láttam sok részt szval lehet nincs igazam amugy nekem a dr.House a kedvencem meg még a hazudj ha tudszot is szeretem de azt mostanávan nem adják :/ szóval nekem ez a sorrend.:
1.dr.House
2.Mentalista,Monk
3.Hazudj,ha tudsz
4.Castle,dr.Csont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!