Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vampire knighton kívül vmi...

Vampire knighton kívül vmi nagyon jó anime?

Figyelt kérdés
Vampire Knight nagyon megfogott,annyira,de annyira jó anime,h nincs rá szó. Emellett Inuyashat,Sailor Moont,Bleachet imádom. Ezeken kívül vmi nagyon jó animet tudtok? Lehetőleg vmi szerelmeset,most azt nagyon szeretnék nézni.De olyat ami nem durva,hanem tényleg az igaz szerelemről szól. De más ajánlást is szívesen fogadok(nem szerelmeset)
2012. jan. 31. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Fairy tail , naruto shippuuden

Echi: Mayo Chiki

2012. jan. 31. 22:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem a Death Note és a Vampire Knight (és Guilty) voltak az első animék, amik 'beszippantottak' :) mikor véget értek, hetekig kerestem hozzájuk méltót de nem sok sikerrel...

...aztán:

Kaichou wa maid sama - iskolai élet a téma, de az egyik legviccesebb amit valaha láttam, a Misaki-Usui páros az egyik kedvencem

Ouran Host Club - szintúgy ;)

Nana - misztikumok és elnagyolt, idealizált rózsaszín gimis élet helyett az élet nehézségeiről szól, és persze szerelemről, csalódásról stb. :)

2012. jan. 31. 23:43
 3/8 anonim válasza:
Clannad, Izura na kiss, special A
2012. febr. 1. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:

"Nesze!" Itt a saját kérdésem, ebben leírtam azokat az animéket, amiket én láttam, továbbá van válaszban is több más anime:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..

2012. febr. 1. 21:34
 5/8 anonim válasza:
Honey and Clover, Nana, Nodame Cantabile(és ebben még zene is van ;)), Romeo and Juliet(anime verzió :D), ToraDora! most így hirtelen ezek ugranak be
2012. febr. 2. 14:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)))) elkezdem őket megnézni:DD
2012. febr. 3. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Ujj anime nagyon ajánlom . félig +18 a cenzira mentesség miatt , de nagyonjó neve : HighSchool DxD

echi , de mégse , a látszat néha csal :D

2012. febr. 3. 15:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2012. febr. 4. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!