Mi a film címe?
Igazából több, mint 10 éves láttam ezt a filmet, pontosabban csak az elejét. Ez az egyik legtisztább emlékem a gyermekkoromból,valójában nem tudom miért :D
Szóval, úgy kezdődött, hogy volt egy család, három gyerekük volt. Az elején egy kicsi rész az életükről szól, utána pedig egy kisebb földrengés történik. A ház majdnem összedől, ezért a szülők gyorsan az udvarra szaladnak a gyerekekkel. A legkisebb gyerek (kisfiú) visszaszalad a játékáért, amíg az anyja a másik két gyerekre figyel. Miközben a gyerek a házban van, beomlik a kémény és a törmelék maga alá temeti a gyereket, az anya miután észreveszi, hogy nincs meg a gyerek, berohan a házba, de addigra a kisfiú már meghal. Utána elköltöznek, aztán jön egy újabb földrengés....és eddig láttam. 10 éve nem tudom mi ez a film és idegesít, hogy nem tudom. Köszönöm a válaszokat! :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!