Ki tervezi, hogy megnézi a Titanic 3D-t?
Figyelt kérdés
A Titanic elsüllyedésének 100. évfordulója alkalmából James Cameron és csapata a 3D-be konvertált Titanic-ot újból moziba küldi áprilisban.
Miután gyakorlatilag mindenki látta a filmet, érdekelne, hogy Ti váltotok-e majd jegyet a 3D-változatra vagy soha többé ez a film? :)
2012. jan. 31. 01:03
1/8 anonim válasza:
én szívesen megnézném. Sokak szerint nyálas, rossz film, de én nagyon szeretem bámulni a gyönyörű ruhákat, hajakat, kalapokat és szereplőket:D
2/8 anonim válasza:
Vállalnám hát:D Napi szinten megtudnám nézni mert én személy szerint hányok az ilyenektől de ettől valamiért nem éppen.:DD
3/8 anonim válasza:
Én imádom, és rengetegszer láttam,de nem tudom megunni ...szóval én biztos megnézem :D
4/8 anonim válasza:
Egyértelmű a válaszom:): Még szép! xD
5/8 anonim válasza:
Szerintem fantasztikus film, és nem nyálas (inkább carpe diem színezete van). Mi biztos megnézzük!:)
6/8 anonim válasza:
Én azt nem tudom,hogy hogy tudnak egy 15 éves filmet 3D-síteni? meg HD-ban leadni? leanimálják az egészet?
7/8 Gordon Freeman válasza:
Egyértelműen vagy IMax 3D-ben vagy sehogy.
De szerintem ha nem lesz rá jegy, akkor természtesen a westendben.
Alig várom, egyik kedvencem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!