Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a címe ennek a filmnek?...

Mi a címe ennek a filmnek? Időutazó hadsereg, lásd a kifejtésben!

Figyelt kérdés
Egy keleti hadsereg katonái (kb 2 tized) autókkal, tankkal egy sivatagos tájon mennek. Valami történik velük, (homokvihar? ) mert visszakerülnek mindenestül az időben abba a korba, ahol még lovon nyilakkal, dárdával, kardokkal háborúznak egymás ellen szamurájok.Ez a modern csapat is belekerül egy-egy ütközetbe egy ottani személynek segítve. Bár nagy fölényben vannak a gépfegyverükkel és tankjukkal, egy idő múlva felörlődik a sereg. Jó pár éve láttam (10-15 éve vagy több). Ki tudja mi a film címe? Ez a film nagyon tetszett, a különböző korok fegyverei egymás ellen, a kevés időutazó katona a rengeteg szamuráj ellen!
2012. jan. 30. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. jan. 30. 21:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Sokat segítettél a nyomozásban, köszönöm!

Viszont én hamarabb láttam azt a filmet, tehát az általad megadott cím nem az volt.

Viszont jó kiindulópont volt, tökéletes!

Megtaláltam, ezt kerestem, nézd meg!

Csak azt nem tudom, honnan lehet ezt beszerezni???

[link]

2012. jan. 31. 08:26
 3/5 anonim ***** válasza:

aha.

érdekesnek látszik.

magyarul/felirattal nem találtam én sem.

eredetiben?

[link]

2012. jan. 31. 17:23
 4/5 Trambulin1979 válasza:
ncore
2017. dec. 3. 20:30
 5/5 Dracon80 válasza:
IDŐCSÚSZÁS 1979 néven a youtube-on is megtalálható
2018. márc. 11. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!