Helyszínelők? Szoktátok nézni? Melyik a kedvenc? Ha nem nézitek miért?
Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 15:59
1/10 anonim válasza:
Szeretem és szoktam nézni. Ami miatt tetszik, h reálisan mutatja be egy nyomozás részleteit, a helyszíneléstől kezdve a ügy jogi részéig. Bár meg kell vallanom, hogy a régebbi epizódok sokkal jobban megragadtak, mint a mostaniak.
2/10 anonim válasza:
Még hogy reálisan :) Mindhárom CSI-tól távol áll a valóság :)
Kizárólag az Las Vegas-i CSI-t nézem, csak sajnos Will Petersen kiszállt (az USÁ-ban drasztikusan csökkent a nézettség!). Nem bírom David Caruso gyenge játékát a Miamiban, és a CSI:NY is eléggé blőd sztorikkal operál olykor.
3/10 anonim válasza:
Nekem is a Las Vegas-i a kedvencem.Will Petersen nagy arc :P És George Eads.. Mm. álompasi.:D Szerettem azt a részt amikor élve eltemették , tök izgi volt :D DE mindegyik rész nagyon jó, én azt szeretem benne hogy nem félnek megmutatni semmit :D (Mármint a "gyomorforgatos jelenetekre" gondoltam,bár kinek mi gyomorforgatos. ) Utolso válaszolónak.. : azt hogy mennyire valós vagy mennyire nem azt az igazi vérbeli helyszínelök tudnák megmondani, a kulisszák mögé sose engedik a nézöközönséget ( itt most a valoságrol beszélek) szóval egy kivülállonak nem sok fogalma lehet róla hogy vajon igazábol is ilyen...
4/10 anonim válasza:
:) Apukám helyszínelő, az előző válaszoló vagyok. Hatalmas túlzások vannak a Helyszínelőkben: még Amerikában sincs hiperszuper-gyors DNS-vizsgálat (kb. egy hetet kell várni, mert nagyon lassan készül bárhol a világban), nincsenek ilyen gyors, színes és infógazdag adatbázisok az állampolgárokról (érdekes módon szinte minden embernek volt valami stiklije, amiért belekerült az adatbázisba), stb. stb.
5/10 anonim válasza:
Jah azt hittem hogy a külsöségekre gondolsz :)
7/10 anonim válasza:
én is nagyon szeretem, New York-i a kedvencem:)))
8/10 anonim válasza:
Én a CSI Miamit néztem mindig, de téll köze sincs a valósághoz.. A másik kedvenc a Gyilkos Elmék, arra tértem át. :DDD
Szerintem nézz meg 1-2 részt. ;)
9/10 anonim válasza:
Las vegasit nézem.
osztom az előbbi Gyilkos elméket favorizáló válaszoló véleményét:)
10/10 anonim válasza:
Nekem is a LAs Vegasi a kedvencem!! Eric Szmanda a legédesebb pasi!! de az összes szereplőjét szeretem, mindegyiket másért! a legjobb részek között van sztem a makettes gyilkosságok, meg amikor a bácsi véletlenül megölte a feleségét egy üvegdarabbal, becsomagolta a szőnyegbe és egy épitkezésre vitte ! :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!