Honnan jött az hogy Chuck Norris-t poénból szinte istenként kezelik? (Sok Chuck Norris-os vicc)
Máshol is így van vagy csak nálunk?
Pedig egyáltalán nem mondanám jó színésznek.
szinésznek nem túl jó, az igaz.
az érzelmek közül egyet vagy kettőt lehet leolvasni az arcáról, általában a dühöt, a bosszúvágyat.
vannak szinészek akiknek csak egyfajta szerepkör áll jól, Chuck Norris is azokhoz tartozik, a keményfiú szerepe illik rá.
a 70-80-as évek sok akciófilmjei után valaki elkezdte a vicceket, és mára fogalommá vált.
bruce lee óta soha nem verte meg senki.
azt elismerhetjük hogy van néhány igazán jó chuck norris poén.
Nem mondom ,hogy nincs ,csak már annyi van hogy fárasztóak.
Amúgy a harcművészetben ikon volt?
Mert szerintem a színészethez köze nincs.
Épp azért lett belőle vicc!
Annak idején '70-es, '80-as években lehetett csinálni ezt a "faarccal szétütök mindenkit" dolgot, sőt, még menő is volt. De mára önmaga paródiájává vált az egész, mert látjuk, mennyire hiteltelenek ezek a zs-kategóriás sztorik.
Olyan ez, akár nálunk a Szomszédok. Akkoriban egy ország nézte (mondjuk sok választás nem is volt), ma pedig a YouTube egyik legfőbb magyar humorforrása:D
Chuck Norris védelmében viszont meg kell jegyeznem, nincs elszállva magától, tudja ő, hol a helye, s mennyit ér. Ki is mondta ő korábban: "Shakespeare-i értelemben nem vagyok színész..."
De arra viszont, amire őt szokták alkalmaznia filmekben, arra elegendő is a tudása. Egy drámában el sem tudnánk képzelni. Ő sem magát. S ez így van jól.
Nem sok filmjét láttam Chuck-nak,de olvastam a wikipédián hogy igen harcedzett ezért áll jól neki a fapofa. :)
A viccek meg tök gagyik róla. -.-
A két legjobb szerintem:
Chuck Norris nem megszületett,hanem levedlette az anyját.
Chuck Norris hülyére vert egy okostelefont.
Már ha ezek viccnek mondhatók. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!