Ki számodra a legszimpatikusabb jedi vagy sith?
A jedi Anakint csipom, mert olyan spontán. Sose tervez előre, mindent a pillanat hevében tesz.
Én is ilyen vagyok, talán azért könnyebb ezzel a karakterrel azonosulnom.
darth bane.
és azért,mert ő nem átállt,hezitáló,megkísértett jedi,meg ilyesmi,hanem ízig-vérig az elejétől kezdve sith.
és mert kinyiffantotta a legerősebb jediket és sitheket.
(Darth) Revan
Mert volt mersze kiállni a mandalóriai háborúban az ártatlanok mellett, miközben a Jedi Tanács saját dogmáira hivatkozva megtagadta a beavatkozást. Igaz, hogy később a sötét oldalra sodródott, de ez akkor sem igazolja a tanács tétlenségét. A Jedik túlságosan eltávolodtak a hétköznapi emberektől, és ő volt az, akinek a tevékenysége és tettrekészsége felrázta őket. Ő igazi hős volt, aki mert továbbgondolkodni annál, amit tanítottak neki.
Jedi:
Qui-gon Jinn - Annak ellenére, hogy mindig feszegette a határokat, sosem lépte át őket. Egy modern szemléletet képviselt, amit ugyan megtagadott a Tanács, de sosem vetett meg. Aki olvasta a Jedi növendék sorozatot, az szerintem hasonlóan érez. :)
Sith:
Ajunta Pall - Igazából nem volt az, de rajta is múlt, hogy a Sith, mint olyan, egyáltalán létrejött. Elszánt volt, tudta mit akar, meghozta a döntését és aztán viselte a következményeit. Utólag visszatekintve Epic Sith volt, még akkor is, ha az ő idejében nem nevezték még annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!