Van olyan videó, ami a star wars film, de csak Han és leia van benne?
Figyelt kérdés
úgyértem hogy anormál film, de minden részt kihagytak belőle, csak a kettejükét nem?2012. jan. 27. 18:13
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, tényleg sokat segítettél. miért válaszolsz, ha nem tudsz normálisan? és amúgy épp ezért kérdeztem, mert nem tudtam. van akit a star wars-ból nem csak a fénykard és a sithek érdekli, hanem ennél nyitottabb.
2012. jan. 27. 19:12
3/5 anonim válasza:
De én meg nem értem, hogy úgy gondolod, hogy Lucas összevágott-e egy ilyen filmet is, vagy hogyan?
Mert YouTube-on lehet, hogy van Han/Leia videó, de az mondjuk valami music-video, vagy ilyesmi, nem a film maga...
És engem sem csak a fénykard meg sith-ek érdekelnek, de mondjuk pont ezért nézem meg a teljes filmet, nem csak adott jeleneteit... Bocsi, hogy nem értettem, mire gondolsz, de meglepett a kérdésed.
Amúgy pl. DVD-n tudod így léptetni akár...
4/5 A kérdező kommentje:
nem arra gondoltam, hogy lucas vágta meg. és amúgy a filmat már vagy milliószor láttam, imádom mindet, de szeretem az ilyen filmsorozatoknak a szálait külön külön megnézni. és neharagudj, hogy ilyen goromba voltam, tegnap nem voltam jó passzban. :)
2012. jan. 28. 16:34
5/5 anonim válasza:
Semmi gond. :) Én is szoktam ilyet, de úgy, hogy a DVD-n átugrom, amit épp nem akarok megnézni. :P
(Leginkább nyelvtanulásnak használom, a Star Wars nekem is az egyik kedvencem, és most spanyolul ezt hallgatom, de persze én sem nézem minden alkalommal végig az egészet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!