Szerintetek a 2009-es, svéd vagy a 2011-es, amerikai Tetovált lány jobb?
szerintem egyértelműen a svéd! :) kétszer néztem végig míg az amerikaiba csak belekezdtem.(igaz így nem a legmegalapozottabb a vélemény)
LEhet csak amiatt, hogy a svédet láttam előbb.
Láttam mind két filmet, én azt mondom megnézhető mindkettő, ugyanis a két film más cselekmény szálon mutatja be a sztorit. Bár a könyvet nem olvastam (ezt mihamarabb pótolni fogom) így nem tudom megítélni melyik hasonlít inkább. A két filmben lényeges eltérés van a vég között, itt persze nem a megoldott ügyre gondolok, hanem a főhősnőre és férfira. Persze, saját véleményként a 2009ben forgatott film valamelyest izgalmasabb számomra, bár a 2011-es filmet láttam először így tudtam mi a vég kimenetel mégis, valahogy mutatott újat, mert nem olyan volt a cselekménye a két filmnek, ezt most nyilván az érti aki már látta mindkét filmet (mikor Harriet ügye megoldódik).
Én, mint laikus, aki szereti a filmeket annyit mondhatok, hogy aki egy viszonylag érzelem mentes főhőst szeretne látni az a 2011-es változatot nézze meg. Viszont aki egy olyan filmet szeretne megnézni ami azért több érzelmet mutat az 2009-es nézze meg. ---> itt a főhősnőt karakterére gondok, hogy rendező mivel ruházta fel.
Ami pedig a leglényegesebb nagyon jó mindkettő film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!