Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményed a Szkafander...

Mi a véleményed a Szkafander és pillangó című filmről?

Figyelt kérdés

Egy igazán elgondolkodtató életrajzi dráma. Már az első pillanattól lenyűgözött. Ti mit gondoltok? Aki még nem látta íme a rövid tartalom:

Jean-Dominique Bauby a francia Elle magazin főszerkesztője volt. Negyvenhárom éves korában, 1995 decemberében agyvérzést kapott, és kómába esett. Húsz nap múlva tért magához, ám teljesen lebénult. Egyedül a bal szemét tudta mozgatni, melynek segítségével, speciális jelrendszert elsajátítva kommunikált a világgal. Helyzete ellenére Jean-Do megőrizte humorérzékét, szexualitását, az élet szeretetét. Mindez arra ösztönözte, hogy betűnként, majd mondatonként kifejezze érzéseit és gondolatait, a test csapdájába szorult lélekről, az érzelmeiről, az emberi fantázia szárnyalásáról.

2012. jan. 23. 23:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Pont tegnap néztem a Duna TV-n. Jó, jó, de én jobbat vártam.
2012. jan. 24. 14:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Vannak a kategóriában sokkal de sokkal jobb filmek amiket fele ennyire sem értékelnek. Szerintem ezt az igaz történetnek tudhatjuk be. Ráadásul micsoda megrázó igaz történet.

A filmnek megvan a maga hangulata az tény és való. Nyomasztó, de ez (legalábbis nálam) sűrűn átcsap vontatottba, unalmasba.

Egyszer meg lehet nézni.

2012. jún. 23. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!