Az Inuyasha 5-7 évadának van szinkronja?
Torrent oldalakról töltöm le a részeket és én úgy láttam minden oldalon ,hogy a részek csak az 5.évadig szinkronosok.
Nem is készült utána szinkron az 5. évadtól vagy csak van de nem találom.?
köszi előre is
Köszönöm
Akkor csak rossz helyen kerestem!
Nem tudom, hogy neked mi számít 5. évadnak. Animéknél általában nincsenek évadok. Forgalmazói évadokat és történetszálakat számolhatunk, de forgalmazói évadból csak 3 van. (Plusz a Final Act.)
Az RTL Klub magyarul a 113. részig adta le, addig fel is került az Indavideóra. A többi rész is le van szinkronizálva az alapsorozatból, de azokon ülnek az RTL-esek Exkluzív jog miatt még nem tudják átadni, miközben senki nem szivárogtatta ki az anyagokat, de konkrétan az RTL Klubra már nem várható. Kérdéses, hogy mi lesz a jövője.
A lenti linken megtudod nézni a 114. részt amit már nem vetítettek le szinkronosan. Ez egy rajongó által megszerkesztett magyar verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!