Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen ismeretterjesztő...

Ava87 kérdése:

Milyen ismeretterjesztő filmek vannak?

Figyelt kérdés

Ami nem természetfilm, nem történelmi, nem technikai jellegű dolgokról szól. Régen sok engem érdeklőt adtak a tévében, de most ha csak műsorkínálatot megnézem, semmi olyanon nem akad meg a szemem, ami érdekelne.

Olyasmit keresek, ami társadalmi témákkal foglalkozik, esetleg divattal (ez nagyon határeset). Tudtok ilyesmit? Vagy egyéb ötlet? Tudom, ti nem tudjátok megmondani, hogy nekem mi fog tetszeni, de hátha beugrik valami olyan, ami a leírtak alapján szerintetek nekem is érdekes lehet :)

2012. jan. 23. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
A Tabu-t ismered? National Geographic-on szokott lenni.
2012. jan. 24. 14:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, utánanéztem és például ilyesmire gondoltam :)
2012. jan. 24. 18:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszi, már töltöttem is le pár részt, csupa nagyon érdekes téma, pont ilyesmik érdekelnek :)
2012. jan. 24. 22:29
 4/4 anonim ***** válasza:

szívesen :)

leírom még amiket szoktam nézni aztán hátha..

szóval: Bekasztlizva külföldön,LA ink, Miami ink, Tatoo Hunter/tetkóvadász/ , Édesvízi szörnyek,Amerika legkeményebb börtönei

ha még eszebe jutt valami írok. Az a baj hogy nem tudom igazából ezek mikor mennek tv-be pontosan. Neten persze biztos megtalálod.

2012. jan. 25. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!