Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a LEGDURVÁBB horror...

Melyik a LEGDURVÁBB horror amit eddig láttatok? ( többi lent)

Figyelt kérdés
kéne egy jó horror, de már az a gond h a " híresebbek" közül is mindegyiket/ majdnem mindegyiket láttam, és rohadtul nem félelmetes. Alapjábol nemvagyok egy nyugodt természet, de az eddigi horrorjaim mind gyerekesek és nem félelmetesek voltak.
2012. jan. 22. 16:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

The Last Circus

REC 1,2

Fűrész összes

Srpski film

Inside

Eden Lake

Philosophy of a knife

2012. jan. 23. 21:31
 12/17 wiwwien válasza:

rec 1,2-t adom:) most nézem a rémálom az elm utcábant.:D

engem olyan filmek (horror) érdekelnének,amitől éjszaka nagyon de nagyon fogok f*sni.:D 16/L

2012. jan. 26. 17:56
 13/17 anonim válasza:

Halálos kitérő, Sziklák szeme

A filmek röviden / lényegében mint egy emberi hentesüzem...

2012. jan. 29. 10:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Simon says magyarul:Simon mondja
2012. febr. 4. 13:22
 15/17 anonim válasza:
Én a Betolakodó-À l'intérieur cimü francia filmet ajánlanám.szinkronos verzió nincs belöle szerintem.akinek bejött a Mártirok az ezt is fogja értékelni. :D meg itt egy link,válogass kedvedre. hotdog.hu/magazin/magazin.hot?m_id=37706&h_id=0 ezenbelül is a 'Deathcrush' menüt ajánlom.
2012. febr. 12. 17:50
 16/17 anonim ***** válasza:

miért mindig a paranormal activity ?? az elég gagyi film...legalábbis az első két rész nem tetszett.....

a legdurvább horror amit láttam az a mártírok ( rohadtul elvont , elmebeteg de egyben zseniális film ) de a grave encountes is jó ,re csak az elsö rész ,ott van még a sinister is és a hivatlanok , ja ki ne felejtsem a kísértetjárás connecticutban-t . ezek amik nekem nagyon tetszettek .

2013. ápr. 21. 22:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerbfilm

Ilsa, the wolf of SS

120 days of Sodom

Philosophy of a knife

Last circus

The clockwork orange

Dellamorte Dellamore(bár ezt inkább végig röhögtem)

Suspiria

Buio omega

Profondo Rosso

ezeket tudnám ajánlani. :)

2013. júl. 4. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!