Mi ennek a tündéres filmnek a címe?
Figyelt kérdés
Az 5o-es években játszódik. Egy tudósszerű férfi valami faluban dolozik. Régóta szeretné megtudni, h vannak-e tündérek, és ha igen, lefényképezni őket. A faluban egy lány lezuhan egy nagyon magas fáról, de túléli. Azt állítja, hogy valami virágot kell megenni, hogy meglássa a tündéreket. Ő is megette a virágot, és a tündérek villámgyorsan cikáztak el mellette, ezért zuhant le. A férfi rögtön faggatni kezdi, hogy melyik az a virág, aztán nem tudom, mi lesz, de később sikerül neki lefényképezni egyet, de nagyon el van mosódva így senki se hisz neki. Kb eddig láttam.2012. jan. 20. 19:24
1/8 anonim válasza:
úgye nem ez az?más nem jutott eszembe [link]
2/8 A kérdező kommentje:
Nem ez az. Amiről én beszéltem nem tündérmese, pillangószárnyú, jótevő kis szőke lánykákkal, hanem filmdráma, és a tündérek benne titokzatosak és veszélyesek. Kicsit régebbi film, 5-6 éve láttam.
2012. jan. 21. 11:55
5/8 A kérdező kommentje:
lehet, hogy ez az. A trailerből nem mennék biztosra, szval megnézem. A sztori talál nagyjából, de nemm emlékszem, hogy rendesen mutatta volna a tündéreket, mindig csak egy villanás volt. Azért köszi mindkettőtöknek :)
2012. jan. 23. 13:28
6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ez az.Nem ismeri valaki????
2012. jan. 24. 18:51
7/8 Lilivanili válasza:
Azt hiszem, hogy a Csoportkép tündérekről című filmet keresed. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, szerintem ez lesz az! Csak sajnos sehol nem tudom megnézni...
2013. febr. 2. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!