Mit lehet tudni a Gilles Villeneuve-ről készülő filmről?
Figyelt kérdés
Még 2005-ben találkoztam a hírrel, hogy 2007-re kész lesz a film, de azóta sem tudok róla semmit. Valaki tud róla valamit?2012. jan. 19. 17:48
1/4 anonim válasza:
imdb.com-on nincs róla semmi! Sztem még nincs kész a film,vagy 'bedőlt' a forgatás.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát én nemtom, mi ez az oldal (gondolom valami filmes hely). De azon akadtam, fel, hogy google-ben rákerestem a filmre és 7 oldalt végig lapoztam, de a legutóbbi hír 2006-ból van (az, hogy 2007-ben jelenik meg). Szóval, nem igazán értem. Sehol nincs róla infó? Megnéztem a Villeneuve-ről szóló honlapokat is, de ott még ennyi sincs :S
2012. jan. 19. 20:02
3/4 anonim válasza:
Dobták a projektet. Gondolom mikor beindult a szennya film készítése látták hogy azzal nem tudnak versenyezni, pedig hát Gilles is legalább akkor versenyző volt hanem nagyobb, csak ő még nem a celeb korszakban versenyzett.
4/4 A kérdező kommentje:
:( P*csába már! Nem mintha bajom lenne Sennával, de néha egy kicsit túlistenítik sztem. Pedig nagyon vártam ezt a filmet Villeneuve-ről, amióta csak hallottam róla. Még Jacques is elmondta, hogy ez nem ilyen celebeskedő hollywoodi sz@r lesz, hanem a tényleg róluk szól majd.
Hát, talán majd egyszer... Reméljük
2012. jan. 20. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!