Mikor fog kijönni a kertvárosi gettó 4. évad-a?
Figyelt kérdés
Már láttam az összes részét és nagyon várom a negyedik évadot is2012. jan. 18. 21:11
1/8 A kérdező kommentje:
Nem válaszoltok hogy rohadjatok meg
2012. jan. 20. 15:18
3/8 14csabi88 válasza:
De lesz 4. évad, méghozzás 2012 nyár véga vagy ősz környéke. Viszont ez még csak az amerikai angol nyelven ( a szlengek miatt nem mind1) lesz elérhető. Magyul nem tudom elérhető lesz e (bár személy szerint túl sok esélyt nem látok rá). A sorozat egyébként azért nem folytatódott mert a szerkeztő börtönbe került a mese miatt, de hála az égnek akkor is folytatja ... :D
4/8 anonim válasza:
Háth én ennek nyomát sem találtam.
5/8 anonim válasza:
idegbeteg buuzi kérdező a kúúrva anyáád
6/8 anonim válasza:
Két napot várt az első várasra... én ezt éppen nem nevezném türelmetlenségnek.
7/8 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=jbC5onWnCKk
Megnézném a videó végére írt kiírást, miszerint 2014.április.21.-én a sorozat visszatér :D
8/8 anonim válasza:
Aaron McGruder nélkül, ez az üröm az örömben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!