Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi ennek a filmnek a címe?

Mi ennek a filmnek a címe?

Figyelt kérdés

Egy nőről szól, akinek halálesete volt, és mikor a mennybe közeledett ilyen sötét rajzolt? alakok nyúlkodtak felé. Utána elmnent asszem valamilyen halálközeli élményes terápiára, ahol mind3enki ilyen szép és jó dolgokat mondott, de rajta kívül volt egy férfi, aki ugyanilyen élményeket mondott, és utána a nőnek azt mondta, hogy meg fogják ölni, meg valami ilyeneket...

Még kb arra emlékszem, hogy elment valami férfival egy kirándulásra asszem velencébe, és az volt a lényeg, hogy mindig mellette vagy a közelében halt meg valaki..

Nagyon megköszönném, már régóta keresem!

2012. jan. 10. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
2%
En azthiszem tudom mi a cime: Micimacko Kalandjai :) Orvendek, hogy segithettem :)
2012. jan. 11. 19:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha nem tudod a választ, ne írd le!! ;)
2012. jan. 11. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Ááá, basszus! Nagyon ismerős, de nem tudom a címét. Nem tudsz esetleg egy szereplőt belőle?
2012. febr. 1. 16:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Örülök, csak jöjjön má rá valaki!:o)

Nem, sajnos csak ezekre a részekre emlékszem, még nevekre sem. Talán annyi, hogy a főszereplőnek szőkésbarna haja volt.

még egy medencés jelenetre is emlékszem, talán valaki vagy belefulladt, vagy csak majdnem.

2012. febr. 2. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!