Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez melyik film lehet?

Ez melyik film lehet?

Figyelt kérdés

Nagyon rég láttam. Csak apró részletek maradtak meg bennem.

Úgy emlékszem hogy néhány tudós és még pár ember ??vissza megy az időbe?? Ott vannak furcsa majomember szerű lények. Az egyik embert elkapják és egy kőhöz tartják a fejét majd egy másik kővel szétütik. Meg még vannak benne valamilyen lények.

És az egyik tudós elfog egy olyan majomszerű izét és elviszi a táborhelyükre. De közben sajnálja a lényt. És azok a más szörnyek vagy mik közelednek a táborukhoz ezért a majomember elkezd ?ordibálni?. És elkezdenek azt hiszem menekülni.

Aki ebből rá ismert az írja le a címét köszi!:)

2012. jan. 9. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Talán valamelyik Az elveszett világ feldolgozás.

Bár abban nem időutaznak.

2012. jan. 9. 19:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Az időutazásban nem vagyok biztos.
2012. jan. 9. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is az lesz:

[link]

2012. jan. 9. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:
1000% hogy Az elveszett világ. Nézz utána a interneten, amúgy tényleg majomembereket találnak, és vannak még benne dinoszauruszok is! A BBC forgalmazza! Lehet kapni DVD-n is. Ajánlok egy pár megrendelős oldalt: DVD Shop,DVD ABC,DVD Futár,DVD Sarok.
2012. jan. 9. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!