Végülis akkor mi lett a vége a skins 4. évadának?
Meghalt, nyilvánvaló. Amikor a végén Cook megtalálja Fostert ott vannak Freddie véres ruhái.
Látszott, hogy agyonüti. Sok volt a vér és valószínűleg nem hívott mentőt utána...
gondolom a többiek azáltal, hogy megtudják, hogy Cook megölte Fostert, azt is megtudják, hogy Freds meghalt!!!
Onnan is sejthető, amúgy Freds halála, hogy a záró részben, Effy, Karen és Cook is hallotta amint "beszél" hozzájuk!!
amúgy honnan tudjátok h Fostert megöli cook ??
én nem vok benne biztos de jó lenne ..
Én mejdnem sirtam mikor megölik Freddyit
Én csak annyiból tudom, hogy szerintem Cook képes rá, akkor pedig miért ne sikerülne neki megölni...
Az, hogy lelkileg képes rá abból gondolom, hogy a harmadik évad elején elöször csak a helyi gengsztert veri össze... De a harmadik évad végén már a saját apját löki le a motorcsónakról a hideg vízba (oké, hogy gyökér volt az illető de mégis az apja...)
Freddi-et, Effy-t is többször átrázta, fájdalmt okozott nekik... mondta is az ügyvédjének, hogy csak is azért mert tudja, hogy ő megteheti... (képes arra, hogy bántson másokat...)
JJ-t is, hogy összeverte a negyedik évadban, pedig ő a legjobb barátja volt... Szerintem ez volt Cook esetében a tetőpont. Ha valaki a barátját tudja bántani, miért ne tudna megölni egy vadidegent, akit ráadásul gyűlöl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!